Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie cele mai norocoase zodii la bani în 2019

in Diverse de

Banii sunt din abundenţă în acest an, care este un an 3 din punct de vedere numerologic, spune numerologul. Atenţionarea anului este „anul este aducător de beneficii materiale, banii vin, dar de voi depinde cum ştiţi să îi folosiţi, dacă sunteţi economi sau îi risipiţi”.

Berbec – Banii vin în curtea lor, dar sunt atât de repziiţi de a îşi satisface nişte dorinţe pentru ei şi cei din jur. Eforturile depuse în anii precedenţi îi recompensează. Să nu se repeadă şi să se gândească bine. Să îşi ordoneze banii. Are parte de bucurii şi prosperitate

Taur – Este o fire foarte circumspectă vizavi de bani. E mare producător şi acaparator de bani. Anul acesta începe să se întoarcă roata şi pentru el. Va avea surplusuri de bani datorită unor oferte de muncă suplimentară. Va tinde din nou să stea să muncească mult. Tentanţia este să economisească. Au bani şi pentru căsătorie

Gemeni – Sunt volatili. Nu ştiu ce se va întâmpla cu ei. Forţa lor de exprimare este mare, iar comunicarea le aduce surse de venit suplimentare. Sunt cam împrăştiaţi şi vor băga mâna des în buzunar. Au tentaţia să facă unele cadouri foarte scumpe.

Rac – E un an în care vor tinde să înceapă să iasă la cheltuieli, dar le vor face pentru casă, familie. E un an în care au bani, pentru că vor dori o promovare şi o vor obţine, se vor lua în beţe cu şefii. Au încercat să îşi achite anul trecut datoriile

Să fie foarte atenţi la buget, să facă investiţii pe termen lung. Vin provocări pe sfera familiei, părinţii ar putea avea nevoie de bani pentru sănătate.

Leul – Este în prim plan, va cheltui pentru confort şi plăcere. Anul acesta vor dori să strălucească şi vor face cheltuieli. Răsfăţul e pe primul plan în acest an. Există şansa de căsătorie în acest an.

Fecioară – Sunt oamenii care se asigură de două ori, iar anul acesta vine o sursă de îmbogăţire, vor avea bani mai mulţi ca în anii anteriori. Banii vin ca recompensă pentru munca din anii precedenţi. Vor avea bani din colaborări multiple.

Balanţă – Sunt mai cheltuitoare, dar anul acesta trebuie să se abţină un pic. Vin bani, au cuvintele la ei, dar este un an în care trebuie să investească acolo unde au neglijat în anii precedenţi.

Scorpioni – Anul acesta este de echilibru. Cât câştigă, atât cheltuiesc. Din zodiile de apă, ei sunt vârful de lance. Vor face mulţi bani din ce înseamnă zona nebuloasă. Mulţi lucrează în servicii. Să aibă grijă la banii pe care îi fac pentru că sunt supuşi unor spionaje din familie sau din alte părţi.

Săgetător – Vin banii din toate direcţiile în acest an. Bucuria lui este când îi face fericiţi pe cei din jur. Bogăţia vine datorită minţii, dar nu trebuie să fie aroganţi.

Capricorn – Munceşte toată viaţa ca să agonisească. Anul acesta poate să îşi mărească bugetul. Trebuie să se mişte intens, să nu mai aştepte, să se plafoneze. Este un an al oportunităţilor pe care nu trebuie să le piardă.

Vărsător – Vor avea lipsuri. Vărsătorii sunt cheltuitori. Să aibă mare grijă cu veniturile şi sursele de venit suplimentare. Să iasă din starea de confort

Peşti – Nu ştiu să facă bani, dar Dumnezeu le dă şi pentru distracţii şi plăceri. Sunt mai zvăpăiaţi şi se pot scălda în banii altora. Au nişte oportunităţi anul acesta.

Previziuni făcute la Antena 3.