Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

NUMEROLOGIE: CE TALENT TI-A DARUIT DESTINUL?

in Diverse de

Fiecare este inzestrat de la nastere cu anumite talente si abilitati. Ca un om sa fie multumit de viata pe care o traieste, sa se simta implinit, e musai ca el sa-si cunoasca punctele forte. Iar numerologia ne ajuta sa depistam cu usurinta calitatile cu care ne-a inzestrat destinul.

Abilitatile innascute sunt determinate de ziua de nastere. Ca sa le afli, iata cum procedezi! Mai intai, calculeaza codul zilei tale de nestere. De exemplu, daca te-ai nascut pe data de 7 (indiferent de luna), codul zilei tale de nastere este 7. Iar daca te-ai nascut pe 17, aceasta data trebuie redusa la un numar format dintr-o singura cifra: 17=1+7=8. Asadar, codul este 8 in acest caz.

Iata calitatile special care ti-au fost daruite la nastere in functie de codul zilei cand te-ai nascut:

1 Ai calitati de lider, capacitate organizatorica de exceptie si o vointa de invidiat. Esti o sursa inepuizabila de idei noi. Nu te teme sa le pui in practica de una singura, fiindca vei obtine astfel rezultate mult mai bune decat in echipa. Important este sa treci la actiune. Vei reusi sa te impui in orice post de conducere, de la afaceri la armata si chiar in sport. Totusi, nu trebuie sa te ocupi de mai multe lucruri deodata, deoarece esti genul de om care razbate doar pe un singur drum, nu pe mai multe concomitent! Ar fi indicat sa urmezi un curs de leadership si de autotraining.

2 Abilitatile tale sunt legate de sfera comunicarii, a negocierilor si a diplomatiei. Cuvantul este instrumentul tau cel mai important. Acolo unde trebuie gasita o cale de compromise in problemele divergente, esti practic de neinlocuit. Te pricepi sa convingi pe oricine de orice, deci ai sanse mari de succes daca lucrezi in echipa. Intelegi intutitiv sentimentele si gandurile celor din jur, iar acest lucru sta la baza talentului tau artistic scriitoricesc. Tia-r fi util sa urmezi un curs pentru a-ti dezvolta talentul oratoric.

3 Domenii legate de creatie: literatura, muzica, teatru – iata capacitatile tale! Stii sa le daruiesti cu bucurie si inspiratie celor din jur si iti place enorm sa faci acest lucru. In mod cert, poti fi numita sufletul oricarui grup din care faci parte, pentru ca ai calitatea de a-i atrage pe cei din jur, de a le darui energii pozitive. Ai o imaginative debordanta si esti dispusa sa le daruiesti cu generozitate celor din jur ideile tale. Pentru dezvoltarea talentelor pe care le ai, ti-ar fi foarte util sa studiezi psihologia creatiei.

4 Marea ta calitate consta in capacitatea de a munci cu daruire in orice domeniu. Te caracterizeaza faptul ca nu renunti niciodata la obiectivul propus, in orice situatie ramai un om puternic, drept si de incredere. In plus, stii sa gasesti calea de a iesi din cele mai incurcate situatii fara a apela la ajutorul altora. Esti capabila sa oferi siguranta atat propriei persoane, cat si celor dragi. Dar uneori acest lucru se obtine greu, iar atunci ai nevoie de putin umor, de mai multa veselie si nonsalanta, pentru a fi in stare sa privesti viata cu mai multa simplitate.

5 Esti capabila sa evaluezi situatia dintr-o privire, iar apoi sa te adaptezi la ea si sa actionezi in functie de imprejurari. Ai talentul de a fi intotdeauna in centrul evenimentelor. De aici inspiratia spre profesii care au legatura cu publicul (televiziune, modeling, publicitate sau turism). Ai darul de a percepe viata ca pe un joc palpitant. Ti-ar fi util sa citesti literatura de aventuri si politista, sa analizezi subiectele pline de subtilitati ale acestor romane, cu atat mai mult cu cat tocmai in domeniul acestui stil literar iti poti valorifica aptitudinile cele mai pregnante.

6 Te evidentiezi prin indemanare, indifferent daca e vorva de lucru de mana, desen, tamplarie, sculptura sau gradinarit. De asemenea, esti genul care sties a ajutu nu cu vorba, ci cu fapta. In plus, ai reale calitati de pedagog. Ca atare, iti sunt accesibile domeniile social si educational, dar si medicina. Insa talentele tale ies la iveala numai in echipa: de aceea, est absolut necesar sa ai grija ca printre oamenii care iti sunt alaturi sa domneasca intelegerea. Esti asemenea florii cu care nu se face primavara daca este unica. Pentru dezvoltarea talentelor, iti vor fi utile cartile si cursurile de psihologie aplicata.

7 Esti un cercetator talentat, un om de stiinta, un experimentator indraznet. Te apuci cu entuziasm de studiul stiintelor exacte, al religiei, al artelor, al metafizicii sau filosofiei, incercand sa patrunzi esenta lucrurilor. Ai capacitatea de a te autoinstrui in permanenta, iar pe langa mintea flexibila, te caracterizeaza o intuitive iesita din comun si capacitatea de a lua cele mai dificile decizii. Daca exista oameni inzestrati cu capacitate extrasenzoriale, cel mai probabil ei apartin acestei categorii. Iti este pur si simplu indispensabil sa te ocupi de domenii spiritual sau extrasenzoriale.

8 Talentele tale, si anume, cele de lider, organizatorice, administrative, isi vor gasi aplicarea in domeniul finantelor, al comertului sau in afaceri. Esti curajoasa, ambitioasa, realista, capabila sa iei cele mai avantajoase decizii; nu mai vorbim de faptul ca te pricepi sa faci bani aproape din nimic. Ce-i drept, de ultimul talent ar fi bine sa nu profiti prea mult. Pentru dezvoltarea talentelor tale organizatorice, urmeaza cursuri pe teme de management, dar nu uita sa apelezi mereu la masuri de intarire a sanatatii, intrucat tocmai de la tine cere viata cele mai mari eforturi.

9 Esti capabila sa construiesti universuri proprii, fie ca e vorba de unele reale, familiale, fie de cele virtuale, al internetului, al literaturii, al picturii, al spectacolului sau al modei internationale. Ai talentul de a face schimbari: iti schimbi cu usurinta locuinta, dar si viziunea asupra vietii.  Treci cu nonsalanta prin orice fel de criza pentru ca percepi viitorul intr-un mod pozitiv, iar orice situatie dificila o transformi in asa masura, incat chiar ai de castigat de pe urma ei. Cand simti ca nu ai suficienta energie, mergi in natura, ea iti va asigura rezervele de forte de care duci lipsa.

Ultimile din

Mergi la SUS