Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nu sunt fan Gigi Becali dar chiar are dreptate. „Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic!”

in Monden/Politic de

Gigi Becali continuă războiul cu Clubul Sportiv al Armatei, care l-a deposedat de posibilitatea de a folosi mărca și emblema Steaua.

Becali, patronul FCSB, a făcut o serie de declarații dure la adresa generalilor din Armată, spunând că scopul lor este să-l distrugă.

„Vorbeam cu Mihai Stoica și îi ziceam «Băi MM, tu îți dai seama în ce țară trăim?» Eu am luat echipa în 2004, am dus-o în cupele europene, am câștigat campionate și am făcut coeficient țării. Am adus zeci de milioane de euro în țară din cupele europene și alte zeci de milioane din transferuri.

Și acum vin unii și zic «Vrem să-ți luăm marca și emblema. De ce ai adus bani țării, nenorocitule de Becali?». Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării?

Ei vor să mă distrugă. Diavolul din ei vrea să mă distrugă. Dar eu o să îi biruiesc pe toți. Cu cine să discut? Cu Talpan? Nu vrea nimeni să vorbească, doar să distrugă și să dea bani de la buget. Nu-mi pasă de CSA Steaua. Echipa lui Lăcătuș se va desființa. Nu va promova”, a spus Becali la Pro X. SURSA

Ultimile din

Mergi la SUS