Noi detalii despre Luiza Melencu. Mesaj pentru mama ei: „Mami, aici nu prea-mi place, nu e la fel ca in Romania”

in ExtraNews de

Luiza Melencu, fata din Diosti, judetul Dolj, despre care se crede ca este prima victima a suspectului de crima din Caracal, era sefa clasei, avea planuri de viitor si o relatie deosebita cu familia.

Noi detalii despre Luiza Melencu. Luiza Melencu, fata plansa de aproape doua saptamani a facut trei ani de scoală in Italia. Acolo mama ei, Georgeta Melencu, a lucrat timp de 12 ani.

„Trei ani de zile am avut-o în Italia. Eu 12 ani am lucrat în Italia şi acum am mers pentru un contract de 3 luni de zile în Anglia, cu sora mea. Vă daţi seama, tot pentru ea, pentru un trai mai bun. Pentru că în Italia nu prea mai era aşa bine plătită ziua. Luam 30 de euro, iar aici, 80 de lire. În Italia am lucrat în agricultură, la mere, roşii, piersică….

Noi 7 luni pe an eram plecaţi, 5 luni pe an eram în prezenţa lor. Iar eu în vacanţe le aduceam, tot timpul cât am fost plecată, le aduceam în Italia, cu procură, cu… În momentul când au crescut un pic mai măricele, aveau vreo 12 ani, ceva de genul ăsta, am vrut să le duc acasă.

Noi detalii despre Luiza Melencu. Mesaj pentru mama ei: „Mami, aici nu prea-mi place, nu e la fel ca in Romania”
Ele au început să plângă. Vă daţi seama, mi s-a rupt inima, şi atunci am decis: le iau din microbuz, le-am spus «rămâneţi aici şi vă dau aici la şcoală». Crescând un pic, Luiza a zis «mami, mie aici nu prea îmi place, nu e şcoala ca-n România».

A făcut a -Va, a VI-a şi a VII-a în Italia, ceva de genul ăsta. A făcut trei ani de zile, iar când am adus-o înapoi în România a pierdut un an de zile. Ea a fost de acord, a spus că indiferent că

Luiza Melencu a dispărut într-o duminică, în 14 aprilie, din Caracal, unde a ajuns de la 10 kilometri distanţă, din Dioşti, judeţul Dolj, pentru a retrage bani de la un bancomat. Mama fetei lucra, la acea vreme, în Anglia, în baza unui contract temporar, şi îi trimisese bani pentru o pereche de pantofi sport pe care şi-o dorea mult.

Fiind duminică, microbuzele care fac transport în comun nu aveau curse, aşa că la întoarcere a plecat cu o maşină de ocazie. Cel mai probabil maşina lui Gheorghe Dincă, lucru pe care încearcă acum să îl dovedească anchetatorii.