Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nimic nu se pierde, totul se transformă. MEMORIA APEI, TEORIA CARE VA SCHIMBA LUMEA PENTRU TOTDEUNA

in Stiinta de

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Există patru rezervoare de carbon, hidrosfera, atmosfera, litosfera și biosfera.

Ciclul principal al carbonului se realizează între atmosferă, sol, oceane și biosferă. Numim ciclul carbonului procesul prin care atomii de carbon se reciclează. Reciclarea are loc între tot ce este viu și non-viu.
Tot ceea ce este viu conține carbon. Cantitatea de carbon de pe Terra rămâne constantă pentru că există fenomenul de reciclare. Ceea ce se pierde se crează la loc.

Acum milioane de ani, atunci când dinozaurii au dispărut, atomii de carbon din organismul acestora au început un lung periplu, până au ajuns în organismul oamenilor.

Atomii au făcut parte din plante, animale, ca într-un final să facă parte din organismul uman. Există o similitudine în ceea ce privește circuitul carbonului și memoria apei. Atomul de carbon ca și molecula de apă incorporează și păstrează amprente ale organismelor din care au făcut parte.

Teoria conform căreia apa are memorie va revoluționa lumea științifică. Apa are proprietatea de a păstra în memoria sa caracteristicile moleculelor cu care a venit în contact. Descoperirea este incredibilă, pentru ea a fost obținut premiul Nobel pentru medicină.

Profesorul Luc Montagnier a început cercetările pe plasma sanguină a unui bolnav de SIDA. El a descoperit urme electromagnetice. În funcție de cum răspund aceste unde la tratament, boala poate fi tratată, mai mult se poate cunoaște istoricul bolii.

Montagnier a extins cercetările și a ajuns la concluzia că și ADN-ul uman are proprietatea de a memora informații.
Studiile acestea vor fi un câștig nu numai pentru medicină ci și pentru a răspunde la întrebări legate de originea omenirii.

Această teorie va bulversa lumea științifică, în sensul că multe teorii se vor dovedi false. Vom putea afla răspunsuri cu privire la originile noastre. Cu s-a format omul?

Câtă capacitate de a înmagazina poate avea o moleculă de apă? Vorbim despre informații înmagazinate care se referă la toată existența noastră pe Pământ.

Ultimile din

Mergi la SUS