Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nicuşor Dan, taxat chiar de „ai lui”: „Nu poţi să stai în opoziţie şi să fii doar un pârâcios”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Liderul Uniunii Salvaţi România Nicuşor Dan, a fost pus la punct chiar de către simpatizanţii lui, în răspunsurile la o postare a sa referitoare la demiterea de către Sorin Grindeanu a guvernatorului Deltei Dunării, Grigore Baboianu, în care Dan comenta despre faptul că aceasta a survenit din cauză că ultimul a făcut comentarii ironice la adresa partidei de pescuit în Deltă a lui Liviu Drangea şi Sorin Grindeanu.

   Nicușor Dan a comentat pe pagina sa că „În țara lui Liviu Dragnea cine îndrăznește să critice abilitățile de pescar ale șefilor își pierde funcția. Premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe Grigore Baboianu din poziția de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”. Baboianu e chiar cel care îi criticase pe Dragnea și Grindeanu că s-au lăudat cu știucile capturate în Deltă, în loc să promoveze pescuitul sportiv. „Ar fi putut să arate știuca, să o pupe și să îi dea drumul în apă”, le-a spus Baboianu șefilor săi. Replica l-a costat funcția. În țara lui Liviu Dragnea nu contează dacă ești un manager sau ministru bun sau rău, mă gândesc și la amenințările cu remanierea la adresa miniștrilor Tudorel Toader și Viorel Ștefan, ci doar loialitatea necondiționată față de șefi. Din fericire, țara lui Liviu Dragnea e din ce în ce mai subpopulată„.

   Răspunsurile nu au întârziat să spară, şeful USR fiind îndemnat ca el şi gruparea sa să se ocupe serios de politică, nu să fie doar „Gică contra”, că USR a ajuns în Parlament doar să ducă o politică de critici fără a veni cu idei, că postările şi declaraţiile publice aduc a articole de tabloid. Nu în ultimul rând, Nicuşor Dan a fost acuzat că, deşi deplânge demiterile făcute de guvernarea PSD pe teme de opinie, aşa a procedat şi el în interiorul Uniunii. Spicuim din comentariile postate:

   „Tot Gica contra, ca de obicei. (…) Construieşte ceva. Tu tot ce vezi critici. Grăbeşte-te cumva că se pare că încep să le iasă teoriile şi economia dă semne de revigorare„. (L.C.)

   „Aş vrea să văd un parlament activ în dezbaterea şi găsirea legilor favorabile acestui popor cât şi găsirea de soluţii pentru o economie în creştere. Nu poţi să stai în opoziţie şi să fii doar un pârâcios sau doar contra celor care conduc, trebuie venit cu idei (:::). Politica asta de Can Can dusă la TV dăuneaza grav acestei ţări.” (P.R.)

   „Oameni buni, voi v-ați dus în Parlament să faceţi articole de Can-Can? Nu puteți să vă concentrați totuși pe politica? Pentru asta v-am votat şi susținut eu și alti mii de tineri?” (P.N.)

   „La fel aţi făcut şi voi când soţul Clotildei a îndrăznit să vă critice.În ţara asta nu ai voie să ai opinii„. (P.S.)

   „Dar în USR ce se întâmplă cu cei care pun la îndoială anumite lucruri? Sergiu Moroianu, vă spune ceva?” (C.P.)

   „Nu te-am votat să te plângi toată ziua ce rele mai face PSD-ul. Găseşte soluţii să le opreşti„. (C.P)

   Sergiu Moroianu, personajul la care se face referire în unele comentarii, este soţul lui Clotilde Armand şi a fost exclus din Uniunea Salvaţi România deoarece a criticat public atât pe liderul Uniunii, Nicuşor Dan, cât şi politica de campanie a USR la alegerile parlamentare (foto: pagina facebook Nicuşor Dan)

Ultimile din

Mergi la SUS