Nepotul lui Elvis Presley seamănă ca două picături de apă cu bunicul său! Oamenii îl opresc mereu pe stradă

in Monden de

Toată lumea îl cunoaște pe Elvis Presley. Nu există persoană care să nu știe măcar o piesă de-a sa, deși acesta nu mai este printre noi de 41 de ani. Pe 16 august, atunci când Aretha Franklin a plecat dintre noi, s-au împlinit 41 de ani fără Regele Rock ‘n’ Roll-ului, așa cum a fost numit Elvis.

Acesta a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din toate timpurile și a lăsat în urma sa o mulțime de piese. Însă nu s-a făcut remarcat numai datorită vocii sale inconfundabile, Elvis Presley a avut o carieră prolifică și în actorie.

Din căsnicia cu Priscilla Presley a rezultat un singur copil, Lisa Marie Presley, care acum are 50 de ani. Lisa a ajuns în atenția presei încă din prima zi de viață și a continuat să fie cunoscută până în prezent. Unul dintre gesturile care i-a uimit pe toți a fost acela în care s-a căsătorit cu Michael Jackson în anul 1994. Căsătoria nu a durat decât doi ani, însă a fost suficient pentru ca aceasta să rămână în atenția publicului.

Din căsătoria cu primul soț, Danny Keough, au rezultat doi copii, Benjamin și Riley.

Imediat după naștertea lui Benjamin, toată lumea a putut vedea faptul că acesta seamănă foarte bine cu regretatul său bunic. Lisa Marie a declarat în 2012 pentru reţeaua de televiziune CMT că toată lumea poate să observe asemănarea izbitoare dintre fiul ei şi tatăl acesteia. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că lumea îl oprește adesea pe stradă.

Chiar dacă Elvis nu a mai apucat să își cunoască nepotul, se poate vedea cu ochiul liber că tânărul care are acum 25 de ani seamănă foarte bine cu Regele.

Tânărul a moștenit ochii albaștri ai bunicului său. Singurul lucru pe care Benjamin nu l-a moștenit de la bunicul său este culoarea părului. În timp ce Elvis avea părul negru ca abanosul, nepotul său are părul deschis la culoare.

Sora sa, Danielle Riley Keough, este un model cunoscut, precum și actriță și încearcă să își facăun nume în showbiz.

FOTO: Hepta.ro

Iată cât de mult seamănă Benjamin cu bunicul său: