Nepotul lui Becali declaratie, legată de incendiile din Australia: ”Lumea dă share la o aberație. Câți șobolani au murit?” ”Pentru pădurile noastre nu plângeți”

in Monden de
horacredit.ro/

Nepotul lui Gigi Becali a stârnit un mare tărăboi în mediul virtual după ce a avut o abordare diferita în legătură cu tragedia din Australia.

Incendiile din Australia l-au impresionat destul de puțin pe Lucian Becali, nepotul latifundiarului din Pipera. Acesta nu crede în datele oferite de autoritățile de la Canberra, dar și acuza reacția exacerbată, asa cum o considera el, a românilor în fața unei tragedii care, spune el, nu ne privește în mod direct.

”Pray for Aussie… Dacă sunt atât de exacți australienii că au murit 500 de milioane de animale, de zici că aveau toate buletin… și se făcuse ieri recensământul animalelor, iar lumea dă share în prostie la o aberație, vreau să știu câți șoareci și câți șobolani”, a scris Lucian Becali pe contul lui de socializare.

Lucian Becali: ”Pentru pădurile noastre nu plângeți”

După câteva ore, nepotul preferat al lui Gigi Becali a revenit cu o altă postare.

”Aloo, aloo… Nu puteți să faceți nimic pentru Australia! Stați liniștiți la ”locurili voastri”… Australia îi depatrî, încercați ceva pentru Românika… Aloo, aloo… Asta e o provocare… Nu plângeți pentru pădurile noastre cât o faceți pentru alea din Asutralia, hiperbole de oameni…”, a mai scris Lucian.

Postările lui Becali despre Australia au un val serios de reacții și un mic război pe pagina acestuia. O parte dintre prietenii virtuali i-au dat dreptate acestuia, în timp ce alții au încercat să argumenteze de ce dezastrul din Australia poate afecta întregul ecosistem. În final, s-a lăsat cu câteva ”block-uri” iar lucrurile și-au revenit la normal.

horacredit.ro/