Nadia Comaneci, despre relatia cu Nicusor Ceausescu: „Am fost fortata sa fac ceea ce am facut! Daca ziceam “nu”, puteam sa patesc ceva!”

in Sanatate de

Cu ocazia comemorarii a 23 de ani de la Revolutia Romana din decembrie 1989, ziarul polonez “Przegla Sporwoy” a publicat un articol cu titlul „Prostitutia aduce mai multe faima”, in care era adusa in discutie si relatia dintre Nadia Comaneci si Nicusor Ceausescu. Fosta mare gimnasta a declarat pentru polonezi ca nu este adevarat si ca a intalnit familia Ceausescu o singura data in viata, dar in 1990, pentru revista americana “People”, Nadia marturisise cu totul altceva!

„Gimnasta Nadia Comaneci a iesit de sub jugul sclaviei lui Nicu Ceausescu, fiul dictatorului insangerat, la sfarsitul anilor ’80. Nicu a violat-o si a torturat-o pe eroina Jocurilor Olimpice de la Montreal si Moscova pana cand aceasta a fugit prin Ungaria si Austria, in Statele Unite”, sustineau zilele trecute ziaristii polonezi de la “Przegla Sporwoy”, chiar daca Nadia, in dreptul ei la cuvant, a infirmat povestea, declarand pentru Wowbiz.ro: „Nu este nimic adevarat din ceea ce a aparut in ziarul polonez!”.

Si totusi, Nadia a vorbit, la un moment dat, despre presupusa ei relatie cu Nicusor Ceausescu, fiul cel mic al dictatorului. Acest lucru se intampla in noiembrie 1990, cand – la un an de la fuga Nadiei peste granita – prestigioasa revista americana “People” consemna declaratiile “Zeitei de la Montreal”  legate de acest dureros subiect, relatia cu Nicusor Ceausescu: „Am fost fortata sa fac ceea ce am facut! Daca ziceam “nu”, puteam sa mor!”. Ulterior insa, in anii care au urmat, inclusiv in zilele noastre, Nadia a negat cu vehementa apropierea, de orice natura, de familia dictatorului.

Sursa: stirilekanald.ro