Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Motivul CUTREMURĂTOR pentru care actorul Chuck Norris renunță la carieră pentru a se dedica soției sale

in Monden de

Actorul Chuck Norris, in varsta de 77 de ani, renunta la cariera sa pentru a se dedica sotiei sale, care ar fi fost otravita prin injectare inaintea unui RMN, potrivit Le Figaro.

Gena O’Kelley, sotia sa de 20 de ani, este bolnava. „Este ca şi cum tot corpul meu ar fi luat foc, ar trece prin acid. Am simtit intai asura izolat, apoi s-a extins”, a povestit ea. „Am ramas in pat timp de cinci luni cu intravenoase, cu o asistenta medicala alaturi 24 de ore din 24. Chuck dormea alaturi de mine pe canapea, nu a plecat nicio clipa. M-am rugat sa supravietuiesc şi sa pot sa-mi cresc copiii. Am suferit serioase probleme la creier: nu mai puteam sa gandesc, nu reuşeam sa mai articulez cuvinte, memoria ma lasa, aveam muşchii slabiti”.

Motivul ar fi fost o otravire cu gadoliniu, o substanta chimica prezenta in aliaje precum otelul. Produsul i-a fost administrat lui Genei O’Kelley inaintea unui RMN in 2013. Intr-o concentratie mare, gadoliniu poate sa creeze afectiuni mari la nivelul creierului şi corpului, scrie stirilekanald.ro

Cuplul a cerut daune de 10 milioane de doalri laboratorului care comercializeaza produsul. Chuck Norris a cheltuit deja 2 milioane de dolari in patru ani pentru ca sotia sa sa urmeze un tratament in China.

„Ma simt extrem de rau fata de oamenii care au aceleaşi probleme dar care nu dispun de banii necesari pentru tratament”, a declarat Norris.

Campion mondial de şapte ori de karate, Chuck Norris spune ca acum işi va consacra viata sotiei sale.

Carlos Ray „Chuck” Norris s-a nascut pe 10 martie 1940 in Ryan, Oklahoma. Este actor, expert in arte martiale. Dupa ce a servit in Fortele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, a devenit un foarte popular expert in arte martiale şi şi-a fondat propria şcoala numita Chun Kuk Do.

Chuck Norris a jucat in numeroase filme de actiune, cel mai cunoscut rol al sau fiind in serialul „Walker, politist texan/ Walker, Texas Ranger” (1993-2001).

Ultimile din

Mergi la SUS