Momentul care a mișcat-o total pe Andreea Bălan în ziua nunții sale! E certată cu părintele ei, dar o minune s-a produs! Mireasa avea lacrimi în ochi… Cum a venit îmbrăcat tatăl ei la nuntă și mesajul tulburător al acestuia

in Monden de

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios, duminică (15 septembrie), la Biserica Sfânta Treime Dudeşti, din Capitală. În aceeași zi și-au botezat și fiica cea mică, pe Clara Maria. Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit civil pe 10 august.

Andreea Bălan a făcut pace cu tatăl său și l-a invitat la nuntă! Mesajul emoționant transmis de Săndel Bălan pentru fiica sa
Solista a radiat în ziua cea mare și i-a avut alături pe toți cei dragi ei, inclusiv pe tatăl său, Săndel. Bărbatul a fost invitat la ceremonia religioasă, deși la cununia civilă nu a participat. Andreea Bălan a preferat să fie condusă la altar de nașul ei, Aurelian Temișan, nu de tatăl său.

Săndel Bălan a mărturisit emoționat că a așteptat cu sufletul la gură nunta fiicei sale: ‘Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele‘, a declarat el pentru Click!

În trecut, solista și-a acuzat tatăl că se purta urât cu ea când el era impresarul trupei Andre: ‘Ce să bat la ea, avea 48 de kilograme cu tot cu haine. O mai certam, da, când nu era ascultătoare’, declara Săndel Bălan.

La ceremonie au participat peste 200 de invitați care s-au delectat cu mâncăruri fine: terină de foie gras de raţă cu muşchi de vită, muşchi de porc, legume, napaj din zmeură şi chutney de ceapă roşie, spumă de brânză, ou de prepeliţă şi icre roşii, tortilla în crustă de susan roşu cu piept de pui şi trufe de pădure.