Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Momentele de groază s-au petrecut la exercițiile militare Zapad 2017. VIDEO cu incidentul șocant

in Extern de

Două persoane au ajuns la spital cu răni grave după ce un elicopter a tras cu rachete, din greșeală, în direcția celor care asistau la exercițiile militare Zapad 2017.

Potrivit unei surse citate de portalul online rusesc 66.ru și preluat de Moscow Times, acest incident ar fi avut loc în Rusia, în apropiere de Sankt Petersburg, duminică sau luni.

Președintele Vladimir Putin a vizitat acest loc luni.

Sursa citată de 66.ru a mai spus că este posibil să fi fost o problemă tehnică, iar rachetele elicopterului ”să fi pornit singure”.

”Cel puțin 2 mașini au ars, două persoane au fost rănite serios și sunt spitalizate. Cel mai probabil, victimele sunt jurnaliști.” – a mai spus sursa anonimă.

Ministerul rus al Apărării a anunțat că două elicoptere de atac au simulat o recunoaștere aeriană și suport aerian, luni, în cadrul exercițiilor Zapad 2017.

Într-o înregistrare video publicată pe Youtube se vede cum unul din elicoptere trage din greșeală spre cei care asistau la exerciții.

Departamentul de relații publice al Districtului Armatei de Vest a Rusiei a negat această informație, susținând că înregistrarea video ar aparține unui alt incident, care a avut loc în timpul unui alt exercițiu.

Toate informațiile din media despre un baraj de rachete care lovește un grup de jurnaliști și provoacă multe victime este fie o provocare deliberată fie o dovadă de prostie din partea cuiva”, se arată în comunicat citat de Russia Today.

Sursa: Russia Today The Moscow Times Sursa: Stirileprotv.ro

Mergi la SUS