Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Modă de toamnă. TOP 5 tendințe vestimentare pentru toamna lui 2022

in Frumusete de

Scăderile bruște de temperatură, precum și ploile care își fac simțită prezența din ce în ce mai des, nu pot prevesti altceva decât venirea toamnei. Acest lucru nu poate însemna decât un singur lucru. A sosit momentul să te gândești la garderoba din această toamnă și la ce nu ar trebui să îți lipsească. Pregătește-te pentru un sezon plin de surprize, pentru care designerii vestimentari au pregătit lucruri la care nici nu te aștepți, combinând stilurile de dinainte de pandemie cu confortul cu care oamenii au fost obișnuiți în timpul carantinei.


Iată cele 5 tendințe vestimentare cu care nu poți da greș în toamna 2022:

1. Tricotajul este pe val

Fie că este vorba de pulovere, bluze sau rochii, pentru toamna lui 2022 începe să cauți haine tricotate. Să recurgi la o ținută cu un element tricotat va reprezenta o mișcare inteligentă în momentul în care gradele din termometre se vor apropia de zero.
Inovații în ceea ce privește hainele tricotate sunt pantalonii tricotați sau costumul tricotat din două piese.

2. Se poartă business

Revenirea la birou din vacanța din Grecia se va simți chiar și în tendințele vestimentare. Cum? Simplu, toamna asta se poartă business. Încearcă să îți îmbogățești garderoba cu costume de business minimaliste ori cu fuste desprinse din anii 90 mixate cu o cămașă simplă. Specialiștii în modă recomandă să alegi un costum cu carouri sau să mixezi costumul cu un palton în aceeași nuanță.

3. Pielea e un stil în sine

Din moda din viitorul sezon nu va lipsi nici articolele din piele. Pielea îți va oferi o mukțime de posibilități în ceea ce privește accesorizarea. Dacă ai un stil mai nonconformist, poți purta o rochie doar din piele. În schimb, dacă stilul tău este mai apropiat de stilul clasic, poți combina o rochie din piele neagră cu o cămașă sau o bluză și niște cizme lungi.


4. Printul de feline nu va lipsi de la evenimente

Ai o rochie cu imprimeu de leopard uitată în șifonier? Toamna aceasta este momentul perfect să o pui în lumina reflectoarelor. Ai, totuși, grijă la ce tip de imprimeu vei recurge. Toamna anului 2022 este toamna imprimeului de felină. Poți avea imprimeu de felină la orice, de la rochii, la fuste pe care să le combini cu paltoanele de la StarShinerS, acestea fiind elemente cu care nu poți greși. Încearcă să nu îți forțezi prea mult ținutele atunci când alegi hainele cu imprimeu de feline, ci accesorizează-le cu bijuterii micuțe.


5. Hainele supradimensionate vor fi peste tot

Pe cât de prezent este minimalismul, pe atât de prezente vor fi și hainele supradimensionate în această toamnă. Poți recurge la un astfel de stil fără probleme dacă ești o fire ieșită din comun. Începe să cauți în șifonier sau în magazine gecile foarte mari sau cizmele care nu vor trece neobservate.

În concluzie, tendințele acestei toamne sunt o combinație între anii 90 și nevoia de modern, între minimalism și extravaganță. Tot ce va trebui tu să faci este să găsești stilul care ți se potrivește, să îți creezi garderoba în jurul lui și să te simți bine în pielea ta!


Ultimile din

Mergi la SUS