Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Minunea aşteptată de o femeie din Bucureşti de mai bine de 20 de ani s-a produs. Medicii recunosc că este un miracol

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Vis implinit, dupa mai bine de doua decenii in care si-a dorit sa devina mama, pentru o femeie in varsta de 48 de ani, din Bucuresti.

Potrivit stirileprotv.ro Ea a reusit sa aduca pe lume un baietel sanatos si voinic, care a cantarit la nastere patru kilograme si jumatate. Cazul este unul rar, potrivit medicilor de la spitalul Filantropia, mai ales ca mama nu a apelat la tratamente de fertilitate sau la inseminare artificiala.

De 25 de ani asteapta Victorita Paun sa isi stranga in brate odorul. Acum nu se mai satura sa il priveasca.

Victorita Paun: “Este o minune, mi l-am dorit toata viata si nu ma mai asteptam la o asa minune de la Dumnezeu, la varsta de 48 de ani sa reusesc sa am un copil. Sunt asa fericita ca nu se poate reda. Simti in interior o legatura divina, un moment de legatura cu Dumnezeu. Tot timpul m-am rugat si am sperat.

Baietelul a primit numele Vlad Alexandru, iar parintii il considera un dar. ”Sanatos sa fie si sa aiba gramul acela de noroc dat de Dumnezeu. E fenomenal sa fii mama si prima data cand ti-l da la piept si simti, parca vine de undeva si a deschis ochii, s-a uitat la mine, cum ne-am atins asa imediat a fost curios sa vada.”

Medic primar: ”Un copil mare, sanatos, de 4,5 kg. A fost o operatie de cezariana avand in vedere varsta mamei si greutatea lui. De obicei noi suntem promotorii nasterii naturale.”

Mama si pruncul vor mai ramane cateva zile sub supravegherea medicilor .


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS