Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ministrul Muncii și iubitul ei au petrecut Revelionul în Cuba! Cât a costat o astfel de vacanţă | FOTO

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Ministrul PSD al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi-a petrecut Revelionul într-o ţară socialistă: Cuba. Însă bugetul a fost de caviar. Olguţa Vasilescu şi iubitul ei, senatorul PSD Claudiu Manda, au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se înghesuiau pe un şezlong de pe terasa hotelului NH Capri La Habana, o locaţie de 4 stele, din centrul Havanei, informează National.ro. O astfel de vacanţă de două persoane poate costa până la 5.000 de euro.

Înainte de a pleca în Cuba, Lia Olguţa Vasilescu a înregistrat un interviu la Antena 3 în care a anunţat majorarea pensiilor. Interviul a fost difuzat pe 31 decembrie. ”Pensiile cresc anul viitor, cum au crescut şi anul acesta. Anul viitor avem în plan şi adoptarea legii pensiilor care a suferit o amânare anul acesta…Nu scade nicio pensie, dar cei cu pensii speciale vor alege una dintre ele. Cei care sunt în această situaţie vor trebuie să opteze pentru o pensie pe care o doresc, probabil pe cea mai mare. Punctul de pensie va creşte la 1.100 de lei şi este prognozat ca până în 2020, punctul de pensie să ajungă la 1.775 de lei. Vom reduce automat din deficitul pe care îl avem la sistemul de pensii şi asta ne va ajuta”, a spus ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Citeste mai mult pe: Adevarul.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS