Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

„Mini-Me” a murit. Actorul Verne Troyer a decedat sâmbătă, la vârsta de 49 de ani

in Extern/ExtraNews

Micuțul actor Verne Troyer care a jucat rolul Mini-Me în seria de filme Austin Powers, a murit într-un spital din Los Angeles, după ce la începutul lunii a fost spitalizat de urgență din cauza unor probleme cu alcoolul .
Anunțul a fost făcut de familia sa pe pagina de Instagram a acestuia.
Cu toate că nu a fost dezvăluită cauza morții, familia a dat ceva de înțeles deoarece a scris în mesaj că: „depresia și sinuciderea sunt probleme foarte serioase”.
Verne Troyer care avea 81 centimetri în înălțime, era unul dintre cei mai scunzi oameni din lume deoarece suferea de nanism acodroplazic. Actorul se lupta de mulți ani cu depresia, potrivit Daily Mail.
Familia, în postarea de pe Instagram a mai spus: „Nu poți ști niciodată ce bătălie interioară este în sufletul cuiva. Fiți buni unii cu alții. Și nu uitați, niciodată nu e prea târziu să ceri cuiva ajutorul”.
De-a lungul anilor, actorul s-a luptat cu dependența de alcool și a câștigat dar, conform declarațiilor familiei, „de data aceasta a fost prea mult”.
Micuțul actor este cunoscut mai ales pentru peliculele „The Spy Who Shagged Me” și „Austin Power în Goldmember” din seria Austin Powers și pentru rolul goblinului Griphook din filmele Harry Potter(„Harry Potter și piatra filozofală” -2001, primul film al francizei Harry Potter).
Deși nu avea studii de specialitate și a fost descoperit pe când lucra la un serviciu telefonic de consultanță pentru clienți, potrivit IMDb, Troyer a debutat în 1996-Răzbunarea lui Pinocchio. După aceea a jucat roluri mici în filme precum „Men în Black” și „Fear and Loathing in Las Vegas”.
Actorul a jucat în peste 25 de filme.
Dumnezeu să-l ierte!
(foto:Daily Star)

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS