Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mihai Tudose: Discuțiile despre autonomia ținutului Secuiesc sunt în afara legii și reprezintă o încercare de destabilizare a unității României în anul Centenarului. Refuz orice dialog.

in Politic

Premierul Mihai Tudose a precizat joi, pe contul sau de Facebook, ca refuza „orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei”, care reprezinta „o incalcare a Constitutiei”.

„In calitate de roman si de prim-ministru, refuz orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei. Este o incalcare a Constitutiei acestei tari, care garanteaza, inca de la primul alineat, unitatea si indivizibilitatea statului roman.

Discutiile despre autonomia tinutului Secuiesc sunt in afara legii si nu merita luate in seama, reprezintand doar o incercare de destabilizare a unitatii Romaniei in anul Centenarului”, a scris primul ministrul, pe reteaua de socializare.

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS