Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mihai Goţiu, USR: „PSD să facă plângere împotriva propriei incompetențe”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   „Comisia lui Peşte prăjit”, zisă și de anchetare a alegerilor din 2009, lovește iarăși. În disperare de cauză, că termenul final în procesul lui Dragnea se apropie (tic-tac, tic-tac), membrii Comisiei au inventat o ședință peste noapte, fără program de lucru aprobat și ordine de zi anunțată, pentru a mai găsi un motiv să o atace pe șefa DNA”, spune senatorul USR Mihai Goţiu, într-o postare pe Facebook.

   El continuă adăugând că „Problema colegilor de la PSD și ALDE e că incompetența și reaua-credință le-a tras (iarăși) covorașul de sub picioare. Iar dacă vor să afle cu adevărat ceva, io zic să protesteze în fața vilei lui Gabriel Oprea, că și generalul ăsta le-a dat cu flit, iar de făcut plângere, să se plângă de habarnismul lor, care i-a adus în situația asta. Problema noastră e, însă alta, că amatorismul ăsta lovește și în instituția pe care aceste doamne și domni o reprezintă – Parlamentul României, coborându-l la nivelul penibilului„.

   „PSD și ALDE au arătat, dincolo de orice dubiu, ieri și astăzi, că scopul real al Comisiei de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009 este acela de a o ataca pe Laura Codruța Kovesi și de a decredibiliza DNA, pe fondul ofensivei generale de salvare a corupților din partid. ”Ce se întâmplă acum cu Comisia de anchetă arată fie că PSD și ALDE acționează cu rea-credință, fie că ne aflăm în fața unei noi dovezi de amatorism și habarnism din partea lor”, a mai declarat Mihai Goțiu.

   El e de părere că E dreptul oricui să protesteze sau să depună plângeri penale în nume personal. Dreptul la liberă exprimare și la petiționare sunt esențiale pentru orice stat democratic. Cred însă că cei de la PSD ar fi trebuit să demonstreze nu în fața DNA, ci în fața vilei lui Gabriel Oprea, cel care, dacă ar fi să dăm crezare celor afirmate de d-nul Andronic, ar fi fost păpușarul-șef al ”conspirației” și care a dat și el cu flit invitației comisiei. Păi dacă el ar fi fost cel care ar fi convocat lumea ”la arme”, nu el ar fi trebuit să fie primul care să răspundă întrebărilor comisiei? Legat de plângerea penală pe care aud că un parlamentar PSD vrea să o facă împotriva șefei DNA, cred că ar fi mai bine să facă o plângere împotriva propriilor colegi care, prin vot majoritar, au adoptat un regulament atât de prost și interpretabil, fie din incompetență, fie din cauza relei-credințe”. (foto: pagina facebook Mihai Goţiu)Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS