Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mihai Bendeac, mesaj pentru Stela Popescu pe Facebook: „Drum bun, doamna Stela. Multumim!”

in Monden de

Actorul Mihai Bendeac și-a dorit să-și exprime recunoștința pentru toată munca pe care a depus-o Stela Popescu pentru teatrul românesc și a publicat un mesaj pe contul personal de Facebook. Deși cu puțin timp în urmă, cei doi și-au spus câteva vorbe mai dure, Mihai Bendeac a declarat că îi pare rău pentru pierderea actriței.

Stela Popescu a declarat în urmă cu puțin timp că ei nu-i plăcea activitatea artistică a lui Mihai Bendeac și că orice prost ar putea interpreta rolurile lui.

„Mie nu îmi place Mihai Bendeac deloc, deși îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deși am auzit că a fost un student eminent la teatru. Nu știu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea. Și-așa m-a certat pe mine Victor Rebengiuc că sunt artistă de bancuri, să vedeți ce va fi de acum înainte: numai bancuri, că nu are nimeni timp să asculte un monolog,” a declarat Stela Popescu la DCNews Live.

Mihai Bendeac nu s-a putut abține la momentul respectiv fără să-i răspundă celebrei actrițe.

„Stela Popescu este al treilea artist de revistă al României după Mircea Crișan și Constantin Tănase. Lăsând la o parte faptul că, o jumătate din carieră, a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani, o invit să aleaga pe „oricine” de pe stradă care să joace în teatru Richard al III-lea și, în TV, să scrie/joace/realizeze 1.200 de momente dintre care îmi permit să spun că, bă, p..a mea, măcar 30%!chiar ok. 🙂 Respect etern Doamna Stela! #dropthemike”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac.

După aflarea veștii triste, Mihai Bendeac a publicat o fotografie pe Facebook în care apare Stela Popescu și Ștefan Bănică, pentru a demonstra că el a apreciat-o enorm pe actriță.

„Astăzi, s-a reunit cel mai bun, frumos și fermecător cuplu de artiști din Istoria României. Drum bun, doamna Stela. Multumim!”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac de pe Facebook.

Sursa: click.ro

Ultimile din

Mergi la SUS