MESAJUL SFÂȘIETOR al mamei lui Bogdan Șeitan, artistul care a murit la doar 31 de ani. ”DE CE EL? Era făcut din iubire, dragoste și dăruire…”

in Monden de

Mama lui Bogdan Șeitan, artistul care a murit fulgerător la doar 31 de ani, este sfâșiată de durere.

Femeia a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook:

”ODA PENTRU BOGDAN

nu e bine sa te intrebi,DE CE? insa eu o sa intreb intodeauna ,de ce el;puiul meu,care pe nimeni nu a deranjat sau suparat? era facut din iubire,dragoste si daruire,nu exista ;”al meu”tot ce avea era ;al nostru UN INGER,BLAND,FRUMOS,CALD care a luat cu el tot ce pretuiam mai mult in viata;insa acum au ramas ceilalti,langa care trebuie sa fiu,am nevoie de putere si rabdareINGERUL MEU;B-G-D,durerea unei mame nu poate fi exprimata si nici spusa;cuvintele sunt prea sarace,mergi in pace;INGER FRUMOS! DUMNEZEU SA TE IERTE( pentru cele gresite si cele nefacute,erai prea tanar,iar daca ceva a fost…………………..fara voie sau stiinta!

“Cum am scăpat de emoții? Am realizat că dacă devii una cu melodia, nu mai ai timp de emoții. Și am realizat că trebuie să-i fac pe oamenii care mă ascultă să simtă ce simt eu”, spunea Bogdan cu câțiva ani în urmă, despre pasiunea lui, muzica.

Rudele, prietenii, dar și apropiații nu își pot reveni, mai ales că tânărul artist era un membru foarte activ al comunității și toată lumea îl îndrăgea.