Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mesajul sfâșietor al fostei soții a lui Andrei Gheorghe: „Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi …”

in ExtraNews de

Petruța Gheorghe și Andrei Gheorghe, deși s-au despărțit, au rămas apropiați. În urma morții lui Andrei Gheorghe, fosta soție a transmis un mesaj.

“Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris Petruța Gheorghe pe pagina de Facebook a fostului ei soț, unde mesajele celor care l-au iubit și cunoscut curg fără încetare.

Petruța Gheorghe are trei copii, dintr-o relație anterioară, pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) și Maximilian (16 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nici o diferență între aceștia și fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria, iubita sa din studenție, de care s-a separat în 2007.

În 2014, la un eveniment festiv organizat de PRO Fm și Acasă Gold, Andrei a venit cu Petruța și cu copiii, fiind printre rarele ocazii în care a acceptat să fie fotografiat în sânul familiei. Iar asta pentru că discreția era literă de lege în familia lor, scrie click.ro

Ultimile din

Mergi la SUS