Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mesajul poliţistului Godină pentru românii care le iau apărarea politicienilor „hăituiţi“ de DNA: „Uită-te în frigider. Ai senzaţia că ai intrat pe Redtube?“

in ExtraNews de

Marian Godină a postat pe pagina personală de Facebook un comentariu referitor la românii care le iau apărarea în spaţiul virtual politicienilor cu probleme penale.

Agentul la Poliţia Rutieră din Braşov este de părere că mulţi români se grăbesc să condamne instituţiile responsabile cu aplicarea legii în România. Marian Godină încearcă să-i convingă să analizeze mai profund presupusa problemă înainte să emită verdicte radicale

Iată comentariul integral postat de poliţist pe pagina personală de Facebook:

„Ai acces la internet şi îţi place să te implici în comentarii pe Facebook când te întorci seara acasă rupt de muncă?

Înainte de a-i lua apărarea prin comentarii unei persoane „hăituite” de DNA, uită-te la ce casă are. Uită-te la ce maşini are. Vezi pe unde se plimbă prin vacanţe. Gândeşte-te apoi că omul ăla a fost bugetar toată viaţa. Pune-i cel mai generos salariu care se poate câştiga anual ca bugetar şi înmulţeşte-l cu anii de când lucrează la stat. I-ar fi ajuns banii pentru căsoaia aia? Pentru vacanţe luxoase? Pentru maşini d-ălea? Îţi dă cu virgulă?

Acum, uită-te la casa ta. E la fel? De fapt ce vorbesc eu de casă? Uită-te în frigider. Ai senzaţia că te uiţi pe redtube? Pun pariu că majoritatea spaţiului e ocupat de oale şi cratiţe. Pe masă ai o muşama d-aia ieftină crestată cu urme de cuţit adunate ca nişte scrilejituri ale unui soldat care îşi făcea AMR-ul pe vreun perete răcoros. Ai tot zis că iei alta, dar nu prea „e” bani. Haaai, că te-am nimerit, sunt sigur. Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că eşti mai prost? Păi cum? Tu să fii prost? Păi nu eşti tu ăla deşteptu’ care demască conspiraţii cu state paralele, binoame, străini care vor să ne vândă ţara şi moşnegi care plătesc 30 de lei pe câine protestatar?

Hai mai bagă un comentariu despre statul paralel, să te vadă prietenii cât eşti tu de deştept şi cum desfaci tu iţele. Dar între timp, nu uita de muşamaua aia…poate o schimbi luna asta…dacă ajunge banu’ după ce-ţi schimbi pantalonii rupţi în c*r de atâta muncă sau dacă îţi trimit copiii bani din „străinătăţuri”, că doar au plecat acolo tot din cauza legilor justiţiei şi a procurorilor care hăituiesc îngeraşi inocenţi“.

Ultimile din

Mergi la SUS