Mesajul MApN de 1 Aprilie. ”Armata devine de astăzi obligatorie”

in ExtraNews de

Ministerul Apărării Naționale a pregătit o păcăleală de 1 aprilie pentru tinerii români, pe care i-a anunțat că de azi Armata devine obligatorie.

”Bună dimineața‼ Armata devine de astăzi obligatorie‼ Începem săptămâna în forță cu o veste mult aşteptată. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 şi 35 vor primi toate detaliile în timp util”, a transmis luni dimineață MApN pe Facebook.

Postarea a deschis o nouă dezbatere cu privire la reintroducerea obligativității armatei în România. Pe lângă cei care au luat mesajul ca pe o glumă de 1 aprilie, au fost și internauți care cred că tinerilor le-ar prinde bine o astfel de instrucție

”Ştiu că e 1 aprilie, DAR să ştiţi că ar fi mult mai bine. Sunt tare aerieni copilaşii (că bărbaţi nu le pot spune) din ziua de azi. Armata te punea pe picioare, te responsabiliza, te organiza, te disciplina! Respect Armata României!”, a fost unul din mesaje.

”Din păcate e doar de 1 aprilie. Ar fi bine să redevină obligatorie, să mai iasă bărbați din neamul ăsta şi să mai avem şi noi o armată care să nu mai bântuie prin lume, prin războaie care nu sunt ale noastre”, a fost un alt mesaj.