Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mesajul lui Tudor Chirilă, din mijlocul protestatarilor: „Ăsta nu e un Parlament, este o adunătură de golani care se face că dezbate”

in ExtraNews de

Mesajul lui Tudor Chirilă, din mijlocul protestatarilor. Artistul a fost prezent duminică seara, 10 decembrie în Piața Victoriei, alături de cei 15.000 de oameni.

Un marș de comemorare a memoriei Regelui Mihai a avut loc duminică, în București. Marșul a fost urmat, începând cu ora 18.00, de un protest antiguvernamental care se va desfășura în Piața Victoriei. Proteste au avut loc, de asemenea, în mai multe orașe din țară, dar și la Londra, Milano sau Paris. Tudor Chirilă s-a aflat la protest, alături de cei 15.000 de oameni, potrivit libertatea.ro

Tudor Chirilă va ieși în continuare în stradă

“Am venit la proteste din aceleași motive pentru care au venit și cei 15.000 de oameni. Pentru că nu mi se pare normal ca un grup infracțional organizat care se ascund după titulatura de politicieni, să confiște și să subordoneze o justiție care începuse să funcționeze intereselor proprii și anume proliferarea unei mafii care să se întindă ca o caracatiță în toate domeniile pe care le cunoaștem: economie, sănătate, educație. Până la urmă totul începe cu justiția sau cu frica de justiție. Oamenii sunt pentru un stat partener, nu pentru un stat inamic. Cred că oamenii sunt în stradă pentru că înțeleg că e ceasul al 12-lea, că față de anul trecut nu s-a schimbat nimic, ba din contră și pentru că văd cum amendamente peste amendamente, sunt trecute în parlament. Nu toată lumea este manipulabilă și cretină în țara asta, încât să nu se prindă de niște lucruri mai mult decât evidente și atunci oamenii sunt aici. Sigur că vom fi în continuare drogați, Sorsiști, plătiți, manipulabili, da? O să ies până când lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Vrem să avem un Parlament în care lucrurile se dezbat, nu unul în care niște mitocani, cu un limbaj suburban, se bat între ei, sunt gata să confiște dezbaterea parlamentară. Ăsta nu e un Parlament, este o adunătură de golani care se face că dezbate”, a declarat Tudor Chirilă în timpul protestelor de duminică seara, 10 decembrie.

Sursa: libertatea.ro

Ultimile din

Mergi la SUS