Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mesajul dur al fiicei lui Andrei Gheorghe: „Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog…”

in Sanatate de

Anastasia, fiica omului de televiziune Andrei Gheroghe, a făcut un apel la decență către jurnaliști în care îi roagă să îi fie alături în aceste momente dureroase și să respecte imaginea tatălui ei.

Tânăra de 24 de ani a postat pe contul ei de Facebook un mesaj dur adresat celor care fac publice imaginile cu trupul neînsuflețit al tatălui ei, ceea ce nu reprezintă nimic altceva decât ”o goană tristă după audiență” și ca o lipsă de respect la adresa celui care a fost Andrei Gheorghe.

„Acesta este un apel către toţi jurnaliştii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aş dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase. Au existat pentru câteva ore astăzi (20 martie – n.r.) imagini cu trupul neînsufleţit al părintelui meu pe site-urile unor publicaţii de presă, cărora ţin să le mulţumesc că au înţeles să le elimine totuşi. Îmi doresc ca imaginea publică a tatalui meu să rămână aşa cum a fost şi până acum, cu bunele şi cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în nefiinţă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzaţional şi nu face niciun serviciu publicului românesc. Am cerut şi am primit ajutorul casei de avocatură Biris-Goran, care mă va sprijini în continuare în demersul meu. Tot ceea ce sper este că nu o să fie nevoie. Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog să îi trataţi trecerea cu demnitate. Eu cred că merită.“, a scris Anastasia pe Facebook.

Sursa

Ultimile din

Mergi la SUS