Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mesaj cutremurator! Îl urăsc pe tatal copilului meu din tot sufletul! Pentru mine diavolul este el.

in Diverse/Educational de

Aş vrea să-ţi spun cât de mult te urăsc, dar probabil chiar şi aceste cuvinte sunt prea frumoase în comparaţie cu existenţa ta. Nu ştii să iubeşti şi niciodată nu ai făcut-o. Eşti inutil şi meriţi mai mult decât nişte jigniri. N-ai făcut altceva decât să laşi în urma ta cicatrici adânci şi vieţi distruse de propriile tale mâini. Nu te pot numii “om” şi “tată” nicidecum. N-ai făcut altceva decât să-mi distrugi copilăria. Şi ştii ? Nu ai niciun drept! Nu ai făcut altceva decât să mă otraveşti cu, cuvintele tale jegoase şi împuţite. Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns..zicându-mi unii că seamăna cu tine fizic, încă un motiv să-mi fie greaţă şi scârbă de tine.

La început nu te uram..Eram doar nervoasă ,însa vezi tu, am crescut..şi odată cu mine a crescut şi ura pentru tine. Am învăţat să te urasc cu adevărat pentru că meriţi! Îmi amintesc că plângeam şi plâng de fiecare dată când te certai cu mama..şi când o loveai,( Te-ntreb, oare ştii cum e să nu ai tata ?) Le-am pe retină mulţumită ţie, şi toate rănile noastre..sunt înca acolo..chiar dacă nu se mai văd. Cred că mie îmi pare cel mai rău pentru tine, te-am ales pe tine.. pe tine te regret! nu pe ea şi nu, că nu avem nici o vină că tu eşti un gunoi de om. Îmi place să urăsc pe cine merită, pentru că e singurul lucru pe care-l pot face în adevăratul sens al cuvântului.

Te urăsc, bai ! te urăsc!

Eu ştiu că dacă iubesc pe cineva care îmi face rău, nu fac decât să-mi mai dau o şansă şi o ocazie să mai facă rău. Ştii cum e să iubeşti un monstru? Adică, nu e păcat să iubeşti un monstru? Nu faci decât să-i dai apă la moară și să-i cânți în strună. Unii oameni au ajuns la un așa grad de dezumanizare că sunt de-a dreptul diabolici, mi-e scârbă de ei!

Știi că-sunt firavă şi că mă afectează genul de om care eşti? Și am nevoie de cineva care să fie lângă mine, cineva care să nu mă dezamăgească sau dacă o face să fie al meu și să-l iert? Ai fi putut fi tu omul care să mă apere, dar tu m-ai făcut să te urăsc.

Știi ce-mi doresc Să nu mă auzi? Să nu mă vezi? Pentru că m-ar face să te urăsc și mai mult. Ești egoist te gândeşti doar la tine! Te urăsc că mi-ai traumatizat sufletul, şi fiica. Că sunt frântă emoțional! Simt că n-o să-mi revin! Eu iubesc oamenii, şi în felul meu sunt foarte inocentă, ştii asta ? încerc să cred că toţi au cate ceva bun în ei. Dar pe tine nu te voi ierta în viaţa mea. Dumnezeu să mă ierte dar te-am blestemat; atâta îţi doresc ca atunci când vei fi pe moarte eu să fiu ultima persoană pe care o vezi, să încerci să-ţi ceri iertare dar să nu-ţi poată ieşii un cuvant pe gură. Sunt rea? ştiu…dar nu pot să te iert, nu pot să uit cum imi vorbeai, iar eu fiind mică nu puteam face mai nimic..tu nu cunoşti termenul de bărbat-puiule, tu eşti un caz pierdut. Dă-ţi glonţ .

Absenţa ta v-a aduce zeci de bucurii!
– PUIULE, TE URĂSC ŞI MĂ DOARE. I-AI FĂCUT RĂU FETIŢEI TALE PE CARE ZICEAI CĂ O IUBEŞTI, TE BĂTEAI CU PUMNII ÎN PIEPT CĂ-ŢI IUBEŞTI COPILA ŞI FAMILIA . DAR VORBELE TALE ŞI FAPTELE DEMONSTRAU CONTRARIUL.

Ultimile din

Mergi la SUS