Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mesaj avertisment lansat de fostul premier al României, Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook: #DragneaVindeRomânia/ la bucată!

in ExtraNews/Politic de

Fostul premier, Victor Ponta, a lansat astăzi 6 iunie 2018 un mesaj avertisment pentru deputații “care azi se vor lăsa folosiți de către un grup infracțional transnațional” și vor vota înființarea Fondului Suveran, “un proiect de lege prin care se va comite CEL MAI MARE FURT DIN AVEREA STATULUI ROMÂN din istoria-peste 10 MILIARDE DE EURO”.

Va reproducem integral mesajul fostului prim-ministru:
“Azi, 6 Iunie 2018 , Camera Deputaților va vota un proiect de lege prin care se va comite CEL MAI MARE FURT DIN AVEREA STATULUI ROMÂN din istoria-peste 10 MILIARDE DE EURO.
Scriu acest mesaj ( și îl voi repeta în plenul Parlamentului) ca un avertisment pentru toți deputații care azi se vor lăsa folosiți de către un grup infracțional transnațional și vor comite cu mâna lor acest furt uriaș-să nu poată niciodată să spună că ‘nu au știut ce fac’! Iar când va veni momentul să plătească în fața legii și a alegătorilor să nu aibă nicio scuză în afara lașității lor! Datoria unui parlamentar este să apere cetățenii care l-au votat și Statul Român pe care îl reprezintă chiar și atunci când interesele șefului de Partid sunt contrare!
Prin înființarea Fondului Suveran ( o idee impusă lui Liviu Dragnea de către un grup de afaceri din Israel- Rusia) tot ceea ce mai deține Statul Român în companiile publice va trece în mod netransparent în mâini private din afara țării ! Tot ceea ce au construit părinții noștri în anii 60-70-80 ( și noi am modernizat și am făcut profitabil în perioada 2012-2015) va trece în administrarea și apoi proprietatea unor străini care au interese divergente de ale României-în schimbul unor bani negri dați în Israel lui Dragnea și oamenilor lui și al unei protecții politice pentru aceștia!
Acțiunile Statului Român la Hidroelectrica, Nuclearelectrica , Aeroportul Otopeni, Portul Constanța, Salrom , Transgaz, Romgaz, Transelectrica , Electrica, Oil Terminal , Antibiotice Iași etc-în valoare de peste 10 MILIARDE de Euro sunt scoase de la Guvernul României și trecute într-un Fond administrat total netransparent și necontrolat timp de 6 ani de către oamenii puși de Dragnea ( prima propunere de Președinte al Fondului a fost Darius Vâlcov)/ acest Fond NU mai trebuie să respecte legile în vigoare privind administrarea societăților cu capital de stat, nu mai este supus controlului Guvernului sau Curții de Conturi, poate vinde acțiuni și active fără să respecte Legea Privatizării și nu va face listări la bursă care presupun transparență/ practic toate companiile Statului Român vor fi administrate privat de către niște oameni ai lui Dragnea-până când vor fi vândute bucată cu bucată către “baieții deștepți” din Israel și Rusia cu care a vorbit Dragnea !
Este datoria mea de înalt funcționar al Statului , fost Prim Ministru, deputat de a vă atrage atenția asupra acestui fapt de o gravitate fără precedent!
Sunt conștient că nu pot să opresc azi acest furt colosal dar am obligația să transmit public această informație / deputații din #ProRomania vom vota împotriva proiectului băgat “pe șest” în perioada în care atenția publică este concentrată pe alte subiecte-Opoziția formală PNL și USR este incapabilă să înțeleagă semnificația acestei decizii ( pierd timpul cu apărarea lui Kovesi) , UDMR nu au niciun interes iar deputații PSD-ALDE nu au curajul măcar să citească ceea ce votează .
Sunt de asemenea conștient că , după niște ani, când ne vom trezi că am rămas cu mâna goală și companiile Statului vor fi deja în mâini private , o să avem scandal politic, dosare penale și câțiva țapi ispășitori plimbați prin tribunale ca să calmăm poporul /
Privatizările din anii 90 au transformat ireversibil industria românească în locuri pentru Shopping Mall-uri și proiecte imobiliare așa și “FONDUL lui Dragnea și al prietenilor lui din  Israel și Rusia” va distruge infrastructura energetică a României- peste 10 ani vom importa toată energia ( evident mai scumpă decât azi) de la firme din Rusia prin intermediari din Israel- Dragnea va cheltui milioanele primite prin Brazilia iar noi vom constata mioritic că țara a fost ( iar) jefuită!
Acest mesaj este un avertisment! Și sunt convins ca îl vor auzi toți!” 


Ultimile din

Mergi la SUS