Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

MESAJ a apărut la adresa lui Raed Arafat! În scurt timp a devenit VIRAL: „Aducea bani de acasă, arabu’ naibii. Mi-a salvat și mie viața”

in Diverse de

Un mesaj despre Raed Arafat a devenit viral pe internet, după ce un român și-a exprimat nemulțumirea la adresa celor care îl critică pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

„Îl știu pe Arafat de când și-a luat cu 3500 DM un Volvo din acela lung și îl alimenta din banii lui. Asta se numește non profit. Omul ducea bani de acasa ca să salveze oameni. S-a judecat cu spitalul pentru un loc unde să amenajeze centrul de primiri urgente. A început de la Zero. Adică zero de la alții. Aducea bani de acasă, arabu’ naibii, ca să salveze români. Îl ajutau câțiva voluntari. Atât. Copiii fugeau pe străzi în urma mașinii cu care veneau la intervenție, țipând din toți bojocii „Arafații, arafații”! Apoi au venit reprezentanți din alte țări, avansate, nu ca noi, să se inspire după modelul SMURD. Mi-a salvat și mie viața. Și altor mii, zeci de mii de români. Când vedeți mașinile SMURD îl vedeți de fapt pe Arafat. Și mi-l vorbiți de rău pe Arafat?”, a scris Ovi Moldovan pe Facebook.

Ultimile din

Mergi la SUS