Meniu extravagant, locație de lux, iar la final, invitații au primit mărturii din aur. Andreea Bălan a investit o avere în nuntă! Dar…surpriză! Câți bani a făcut artista la final de petrecere?

in Monden de

Câți bani a strâns Andreea Bălan în urma nunții și ce cadouri au primit invitații!

Andreea Bălan și George Burcea au petrecut până în zori cu ocazia nunții lor! Uite câți bani au strâns și ce cadouri au primit invitații.

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu două zile. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fetița, pe clara Maria, în vârstă de cinci luni. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George. Cei doi au strâns aproape 50.000 de euro, conform Click!. Cei 200 de invitați au plecat fiecare acasă cu o mărturie deosebită, o brățară de aur care simbolizează o aripă de înger.

Mesajul emoționant pe care Andreea Bălan i l-a transmis lui George Bucea înainte de a deveni soția lui
Andreea Bălan și George Burcea și-au petrecut ultimele luni organizând un eveniment grandios care va include nunta lor, dar și botezul celei de-a doua fiice a cuplului. Într-un mesaj publicat pe pagina ei de Instagram, cântăreața i-a făcut o declarație de dragoste superbă celui care îi va deveni soț în scurt timp.

„Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate”, a scris Andreea Băaln despre relația cu bărbatul căruia i-a dăruit doi copii.