McKinnon a găsit dovada unei „nave de război în spațiu”

in Curiozitati de

Gary Mckinnon

Hackerul și vânătorul de OZN Gary McKinnon a dezvaluit detalii cu privire la ceea ce el ar fi găsit în sistemele informatice ale NASA.

Hackerul britanic, care în 2002 a fost găsit vinovat de „cel mai mare hack al unui calculator militar din toate timpurile”, a vorbit despre eforturile sale de a găsi dovezi de acoperire ale guvernului legate de OZN-uri.

În vârstă de 49 de ani, care a fost cruțat de extrădare în SUA în urmă cu trei ani, a declarat pentru că a descoperit dovezi ale unui program spațial secret administrat de catre Marina Statelor Unite ale Americii.

„Am scanat și m-am uitat după documente, am găsit o foaie de calcul Excel în care s-a spus,” ofițeri non-tereștrii „, a spus el. „Erau menționate grade și nume. Au avut fișe de” transfer de material „între nave.”

„Am luat-o ca atare, trebuie să aibă nave cu baza în spațiu, numele începând cu U.S.S”

McKinnon susține de asemenea că NASA a în mod deliberat a șters dovezile existenței OZN-urilor din fotografiile luate de sateliții săi satelit și că a găsit cel puțin o imagine care arată obiecte spațiale non-pământene.

„A fost în emisfera unei planete care presupun că fost Pamantul”, a spus el. „Imaginea nu era foarte clară, dar era o formă de trabuc, clasica imagine a unui OZN, nu părea că a fost făcut de om.”

Declarațiile sale controversate au fost întâmpinate, normal, cu un grad semnificativ de scepticism.