Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Masura luata de noul sef al Politiei Romane, in semn de recunostinta PSD. Marian Godina anunta ca urmeaza sa fie dat afara din Politie: „Daca iti permiti sa ridici capul, zbori”

in ExtraNews de

Politistul brasovean Marian Godina anunta ca are semnale conform carora va fi „zburat” din Politie. Masura ar fi luata de noul sef al Politiei Romane, in semn de recunostinta fata de Carmen Dan si PSD.

„Ii anunt ca daca voi fi ‘zburat’ din Politie, asa cum am semnale ca se incearca de cand s-a produs o schimbare la varf (trebuie si oamenii aia sa arate ca au meritat sa primeasca functia) imi voi putea castiga existenta atata timp cat voi fi sanatos si apt de munca. In schimb, ‘zborul’ asta al meu va avea o insemnatate mai mare, dincolo de o simpla stire ca ‘Godina a fost dat afara’. Asta va fi un semnal puternic ca daca iti permiti sa ridici capul, zbori”, intr-un mesaj adresat colegilor sai din Politie.

Iata textul integral:

„Inca de la inceput am anticipat ca imi va fi greu. Ca va trebui sa fac fata unor valuri de critici si ca imi voi face o multime de „prieteni” noi. La un lucru insa nu m-am asteptat: ca multi „prieteni” si critici sa fie tocmai din randurile politistilor si colegilor din acelasi minister. Am observat de cand postam texte din cartea „Flash-uri din sens opus” ca cele mai urate comentarii veneau din partea unor politisti. Barfe auzite din partea colegilor, pe la colturi, de genul „mare rahat a facut, a scris si el o carte”, „s-a apucat el sa scrie o carte, pai daca ma apucam eu sa scriu…el era la pitici”, „s-a gasit el sa se dea destept, toti am putea sa scriem, dar noi ne vedem de treaba noastra, nu facem pe vedetele”, „mai bine si-ar vedea de treaba lui si ar sta in banca lui” etc nu imi sunt straine si am devenit imun la ele, dar nu am putut sa nu ma intreb care e explicatia pentru aceste rautati venite exact din partea acelora care beneficiaza de multe lucruri de pe urma mea, incepand cu perceptia publica asupra politistilor, pe care consider ca am schimbat-o destul de mult si cu multe alte lucruri pe care nu le expun aici pentru a nu ma lauda singur, dar care cu siguranta au fost resimtite de ei.

Pana la urma, daca voi fi doborat, nu voi fi doborat de sefii din Politia Romana, ci tocmai de colegii de pe acelasi palier cu mine. Cei care sunt vesnic nemultumiti de neajunsurile din Politie, dar care atunci cand sunt ridicati in picioare la vreo sedinta si intrebati daca au ceva de comentat spun cu tarie: nu, sefu’, totul e in regula. Din pacate e plin de d-astia. Viteji pe la spate, care nu s-ar impotrivi in veci in fata vreunui sef pentru ca nu au curaj, dar pe care ii deranjeaza Godina ca prea „si-a luat avant”.

Ii anunt ca daca voi fi „zburat” din Politie, asa cum am semnale ca se incearca de cand s-a produs o schimbare la varf (trebuie si oamenii aia sa arate ca au meritat sa primeasca functia) imi voi putea castiga existenta atata timp cat voi fi sanatos si apt de munca. In schimb, „zborul” asta al meu va avea o insemnatate mai mare, dincolo de o simpla stire ca „Godina a fost dat afara”. Asta va fi un semnal puternic ca daca iti permiti sa ridici capul, zbori. Ce e acum lasitatea in randurile noastre, dar ce va fi dupa ce voi fi dat exemplu drept cel care a deschis gura si a fost exclus? Va mai avea curaj vreunul sa deschida gura vreodata?

Obedienti, dragi colegi, obedienti daca vreti sa va mearga bine, asta va fi semnalul dat si momentul in care libertatea de exprimare, oricum mult limitata in randurile noastre, va muri”, a scris Godina pe Facebook.

Marian Godina a participat deseori la protestele #rezist si a luat atitudine fata de masacrarea legilor justitiei de catre PSD si ALDE. De asemenea, el a ironizat de mai multe ori modul in care se exprima ministrul de Interne, Carmen Dan. Sursa: Aktual24.ro

Ultimile din

Mergi la SUS