Mărturisire șocantă a lui Gheorghe Dincă! Cum a răpit-o pe Alexandra: „Fata nu s-a speriat”. A urmat un drum al groazei, până acasă: „Am lovit-o și i-am pus bandă adezivă pe ochi” Continuarea e incredibilă

in ExtraNews de

Încep să se contureze detaliile oribilelor crime petrecute în Caracal, dar și tot ce a făcut Gheorghe Dincă, înainte de a le ucide pe adolescente.

Alexandra Măceșanu a urcat în mașina criminalului miercuri dimineață, vrând să meargă la liceu. Ea a stat pe scaunul din dreapta și, după ce l-a rugat să o ducă la destinație. I-a spus: „Vreau să merg la liceu, vă rog!”. Dincă a început apoi un dialog halucinant. A întrebat-o pe minoră despre viața sexuală, iar ea nu i-a răspuns. I-a propus să facă sex: „să mergem într-un loc”, fata l-a refuzat. S-a enervat, a tras pe dreapta, și spune că „fata nu s-a speriat”. Apoi, a spus: „am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, scrie Libertatea.ro.

Au mai mers câțiva kilometri, până la casa lui, iar acolo a sechestrat-o și a violat-o. Alexandra a încercat să ceară ajutor, sunând de trei ori pentru ajutor la 112, însă, din păcate, nimeni nu a ajuns să o salveze.