Marșul Normalității, protestul românilor care susțin valorile Familiei, are loc sâmbătă 22 iunie, în Piața Victoriei

in ExtraNews de

A XV-a ediție a Marșului Normalității va lua startul sâmbătă la ora 12:00 în Piața Victoriei, cu autorizație de la Primăria Capitalei, pe traseul Piața Victoriei – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română.

Potrivit organizației „Noua Dreaptă”, manifestarea publică desfășurată an de an pentru afirmarea valorilor familiei are drept scop protestul față de parada homosexualilor, față de introducerea ideologiei gender în educația copiilor de vârste fragede și coborârea vârstei majoratului la doar 12 ani, față de legalizarea parteneriatelor civile între persoane de același sex, față de manifestări ofensatoare ale minorităților sexuale din Cluj și București, precum și față de susținerea acestora de către Institutul Cultural Român, în contradicție cu valorile majorității românilor.

„Sâmbătă, 22 iunie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII – pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la a 15-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei tradiționale.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 12:00 în Piața Victoriei, de unde vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română.