Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mario Iorgulescu, teroarea asistentelor în spital. Stă într-o clinică de la Milano, în timp ce victima sa, Daniel Vicol 24 de ani, tatăl a doi copii, a fost de mult înmormântat.

in Monden de

Ce pedeapsă riscă Mario Iorgulescu, după ce a ucis un om? Răspunsul poate fi unul șocant, pentru că fiul lui Gino Iorgulescu ar putea scăpa basma curată, fără nicio zi de pușcărie. Dacă va fi găsit vinovat pentru provocarea accidentului auto, tânărul riscă ani grei de închisoare.

Pentru că este acuzat de ucidere din culpă, dar și că a condus sub influența drogurilor și a alcoolului, Mario Iorgulescu riscă să petreacă ceva timp în închisoare. Pedeapsa în cazul său ar putea fi între 8 luni și 6 ani. Există însă și șansa unui judecător indulgent, care să suspende executarea.

Senatorul Robert Cazanciuc a propus la finalul lunii trecute ca șoferilor în cazuri similare cu Mario Iorgulescu să le fie anulat acest drept și să nu mai aibă parte de suspendarea executării pedepsei cu închisoarea. În acest caz, și fiul lui Gino Iorgulescu ar putea merge după gratii.

Apar noi detalii despre modul în care Gino Iorgulescu şi-a scos fiul din ţară, sub pretextul de a-i oferi condiţii mai bune de tratament, dar, de fapt, într-o încercare disperată de a-l scăpa de închisoare!

Mario Iorgulescu (24 de ani) stă într-o clinică de la Milano, în timp ce victima sa, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii, a fost de mult înmormântat. Încă de când s-a întâmplat această tragedie, cu fiul preşedintelui LPF provocând un accident mortal sub influenţa dr0gurilor şi a băuturilor alc0olice, Cristian Tudor Popescu a spus că Mario nu va face nicio zi de închisoare!

Ceea ce a părut, iniţial, un scenariu ireal, prinde acum contur şi, inclusiv familia lui Daniel Vicol a început să-şi piardă încrederea în Justiţia din România. Într-o intervenţie la Radio Sport 1, la emisiunea moderată de Gabi Safta, Vali Guţu, unchiul celui decedat, a făcut o serie de dezvăluiri extrem de triste şi revoltătoare.

Ce a spus unchiul lui Daniel Vicol?

*După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu ştia cine sunt. Mi-a spus că face şcoala de şoferi, dar îi este teamă să conducă în Bucureşti mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario.

*Ştiţi ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din ţară, el era deja scos de la aparate, şi că asistentele nu se mai înţelegeau cu el! Mario e scos de mult timp de la aparate, asta ştim sigur, şi ne revoltă informaţiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, ştim ce manevre se încearcă.

*Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa dr0gurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoţit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieşit din ţară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape. Sursa: Adevarul.ro


Ultimile din

Mergi la SUS