Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Marea Britanie vrea ca cetăţenii UE aflaţi pe teritoriul său să părăsească ţara? S-au trimis deja zeci de scrisori

in Extern de

Mai multi cetateni din tari UE, rezidenti in Marea Britanie, au avut un adevarat soc, dupa ce guvernul statului sus-amintit le-a trimis scrisori, prin intermediul carora acestia erau anuntati ca trebuie sa paraseasca teritoriul regatului britanic. Ulterior, solicitari prin care erau cerute lamuriri suplimentare au asaltat administratiile din Insula.

Potrivit mediafax area Britanie a comunicat, dupa aceea, că a trimis din greşeală zeci de scrisori prin care solicita cetăţenilor Uniunii Europene ce locuiesc pe teritoriul britanic să părăsească statul insular, informează Reuters.

Ministrul de Interne din Marea Britanie a transmis că investighează modul în care aproximativ 100 de scrisori au fost trimise cetăţenilor din alte state ale UE care locuiesc în statul britanic prin care acestora le era solicitat să părăsească ţara sub incidenţa noii legi a imigraţiei.

”Un număr limitat de scrisori au fost emise dintr-o eroare şi cercetăm cum de s-a întîmplat acest lucru. Vrem să-i contactăm pe toţi cei care au primit această scrisoare pentru a clarifica faptul că nu trebuie să o ia în considerare”, anunţă Ministerul de Interne din Marea Britanie.

”Vrem să fim clari în privinţa faptului că drepturile naţionalilor UE ce trăiesc în Marea Britanie vor rămâne neschimbate”, a adăugat ministerul britanic.

Marea Britanie a comunicat că a trimis din greşeală zeci de scrisori prin care solicita cetăţenilor Uniunii Europene ce locuiesc pe teritoriul britanic să părăsească statul insular, informează Reuters.

Ultimile din

Mergi la SUS