Mare ATENTIE unde doresti sa distrezi copilul. O fetita de 7 ani a pierit, dupa ce a sarit intr-un castel gonflabil si a explodat.

in ExtraNews de

O fetita in varsta de 7 ani a murit in timp ce sarea intr-un castel gonflabil dupa ce acesta a expodat. Doi paznici au fost anchetati si inchisi pentru tragedia produsa din cauza neglijentei lor la locul de munca

Castelul conflabil in care se juca a fost desprins de la sol aruncat de vanturile puternice la 150 de metri deasupra Harlow Town Park si a explodat. Micuta a suferit rani si afectiuni extrem de grave, iar corpul ei fragil nu a putut lupta, aceasta murind la spital.

Shelby Thurston (25 de ani) si William Thurston (28 de ani), angajatii parcului de distractie din Cambridgeshire au fost arestati si condamnati pentru omor din neglijenta grava si pentru nerespectarea obligatiilor generale de sanatate si siguranta, in temeiul Legii privind sanatatea si securitatea la locul de munca, potrivit Click.ro

Anchetatorii continua investigatia si incearca sa gaseascp martori care se aflau in apropierea parcului, la momentul respectiv, sentinta celor doi fiind decisa pe data de 19 iulie. Parintii fetitei sunt inca in stare de soc.