Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mare atentie! Schimbare majoră a vremii, furtuna lovește din nou România! Meteorologii au făcut anunțul. Ce ne așteaptă săptămâna aceasta

in ExtraNews de

Dupa ce a fost devastata de furtuna de duminica, Timisoara ar putea fi lovita de o alta vijelie puternica. Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu.

Edilul a spus ca cei de la ANM l-au anuntat ca miercuri sunt asteptate furtuni in toata tara, inclusiv la Timisoara.

Sper sa nu avem parte de furtuna maine, pentru ca cineva de la ANM spunea aseara ca maine sunt de asteptate furtuni in toata tara. Nu de intensitatea celei care a fost duminica, un alt gen, pentru ca genul de duminica a fost unul cu totul aparte, nepredictibil si cu evolutie exploziva. Trebuie sa fim mai pregatiti pentru vara viitoare, pentru ca maine vom avea aceleasi instrumente la dispozitie„, a declarat Nicolae Robu.

Schimbări majore în această săptămână, anunță meteorologii.

Vremea va deveni instabilă în toate regiunile țării, o excepție fiind în sud-est, acolo unde cerul va fi în general senin. În vest, centru şi nord şi local în sud-vest şi nord-est, se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice frecvente şi, izolat, de grindină de dimensiuni mici şi medii, potrivit wowbiz.ro

Vântul va sufla moderat pe întregul teritoriu al țării, temperaturile cele mai ridicate se vor semnala în Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Aici ele se vor situa între 27 și 30 de grade Celsius.

Marți, vremea va fi instabilă în cele mai multe regiuni ale țării, în cea de-a doua parte a zilei vor exista averse și descărcări electrice în vest, centru și nord.

Miercuri, vremea se va menține instabilă în cea mai mare parte a țării, în plus, pe arii extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, mai ales în nordul țării. Vântul va sufla slab în toată țara, dar se va intensifica mai ales pe litoral.

Începând de joi vremea va începe să se răcească peste tot, vor exista ploi pe arii restrânse, în vestul, centrul şi nordul ţării. Vântul va sufla moderat până la tare în aproape toate regiunile ţării, o excepție fiind Moldova.

Ultimile din

Mergi la SUS