Mama Luizei, fata care ar fi fost ucisă la Caracal, urlete de durere: ”JUR CĂ ÎL OMOR CU MÂINILE MELE” “De ce i-a făcut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani… de seamă cu tata”

in ExtraNews de

S-au scurs momente sfâșietoare la locuința lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal care le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu.

Mama tinerei de 19 ani a mers în fața porții casei în care aceasta și-ar fi găsit sfârșitul într-un mod violent. Femeia se afla în stare de șoc și plângea încontinuu.

Mama Luizei era în drum spre Bucureşti când a aflat că este posibil ca fiica ei să fi fost găsită moartă. Astfel, s-a întors de urgență în Caracal şi a mers la casa unde se presupune că ar fi fost găsite rămăşiţele umane ale celor două fete dispărute. Aici, femeia a fost filmată în timp ce își strigă durerea și întreabă cu lacrimi în ochi de ce i-a fost ucis copilul. Îngenuncheată de suferință, ea a jurat răzbunare.

“De ce i-a făcut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani… de seamă cu tata. Jur că-l omor cu mâinile mele! Mi-a omorât copilul!”, striga femeia în timp ce plângea în hohote, relatează observator.tv.