Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mai ușoară decât pana, mai fragedă decât puful! Pâine în crustă de iaurt, fără frământare

in Retete

Ingrediente:300 g făină;100 ml lapte; 100 ml apă; 1/2 linguriță sare; 1 lingură zahăr; 2 linguri ulei; 1 linguriță drojdie; 1 ou; 100 ml iaurt

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm făina. Adăugăm drojdia, zahărul, sarea, uleiul, laptele cald, apa caldă și amestecăm foarte bine până când obținem un aluat moale și pufos.

2. Împărțim aluatul în 10-12 bucăți egale, pe care le facem biluțe.

3. Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, așezăm biluțele de aluat. Pe deasupra, turnăm iaurtul și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS