Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mafia tiganeasca este in corzi. ANAF pune sechestru pe palatele tiganesti construite cu bani din infractiuni.

in ExtraNews de

Mă tot întrebam de o vreme: când va veni momentul în care infractorii din comunitatea rroma, ăia care și-au construit ditamai castele cu turnulețe din bani obținuți în urma infracțiunilor din străinătate, vor fi luați la țintă de autorități și li se vor confisca averile ilicite.

Cu toții am văzut tupeul cu care acești indivizi, protejați de autorități până acum, își etalau într-o manieră exhibiționistă casele cu turnulețe, de cel mai prost gust, în centrul sau la marginea unor localități. Cu toții știam că în spatele acestei prosperități se află traficul de carne vie, prostituția, cerșetoria, hoțiile și tâlhăriile din occident + afacerile cu fier din România. Știau la fel de bine și autoritățile dar nu s-a legat nimeni de ei că, na, Iliescu și alții ca el, le vroiau voturile, la grămadă.

Chiar și așa, după ani de zile în care DNA-ul și ANAF-ul s-au întrecut să la dea la picioare marilor afaceriști români, nimeni nu se lega, în continuare, de mafia țigănească.

Astăzi, aflăm că: „Cele mai bogate familii de romi din Hunedoara au fost somate să îşi achite datoriile către stat, iar bunurile unora dintre ele au fost sechestrate. Proprietarii palatelor cu turnuleţe sunt în proces cu Finanţele Publice şi riscă să îşi piardă averile dobândite ilegal. Directorul general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara (DGRFP) a declarat că printre cei vizaţi de controalele din cadrul Programului de conformare al persoanelor fizice cu averi mari s-au aflat proprietarii palatelor cu turnuleţe din zona Hăşdat a municipiului Hunedoara, unde în ultimii ani au fost construite circa 50 de palate cu turnuleţe.”

Să sperăm că acesta este doar începutul. Multe alte mii de familii țigănești infractoare trebuie luate la bani mărunți. Mafia țigănească a făcut prea mult rău oamenilor din jur și imaginii României!

Ultimile din

Mergi la SUS