Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mădălina era polițistă. Era bolnavă de CANCER. S-a stins la doar 33 de ani, lăsând în urmă un băiețel de 1 an și 2 luni. Ultimul ei mesaj ”Nu este nimic mai de preț ca sănătatea și liniștea sufletească! Eu le-am pierdut ….”

in Diverse de

Mădălina Cojocariu, o tânără mămică și polițistă din Constanța s-a stins în prag de sărbători, lăsând în urmă o familie și mulți colegi îngenuncheați de durere.

Soarta Mădălinei a fost cruntă și deși își dorea enorm să câștige lupta cu un cancer nemilos, femeia s-a stins lăsând în urmă un băiețel de doar 1 an și două luni.

În 2018, chiar în ziua în care l-a născut pe fiul ei, David, Mădălina a primit un diagnostic crunt: cancer la colon și metastaze la ficat. Mai bine de un an, tânăra mămică s-a luptat din răsputeri cu boala.

Cunoscuții și toți cei care donaseră pentru ca Mădălina să poată accesa imunoterapia sunt devastați de durere. Cu câteva zile înainte să se stingă, Mădălina transmitea un mesaj cutremurător:

„Vă mulțumesc mult pentru urările și gândurile bune și nu în ultimul rând pentru ajutorul financiar pe care mi-l oferiți ! Bunul Dumnezeu să vă dea înzecit și sănătate infinită ! Nu este nimic mai de preț ca sănătatea și liniștea sufletească! Eu le-am pierdut dar mă rog neîncetat la bunul Dumnezeu pentru a le recăpăta!”.


Ultimile din

Mergi la SUS