Lui Gheorghe Dincă i s-a făcut rău în timp ce era cu polițiștii la casa sa din Caracal. Ce a urmat

in ExtraNews de

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente date dispărute, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza.

Avocatul a declarat că lui Gheorghe Dincă i s-a făcut rău la audieri și că a fost dus la loc în arest.

”I s-a făcut rău, n-a mâncat, n-a dormit suficient. A fost dus în arest şi probabil că beneficiază de asistență. La ora 20:00 se reia audierea”, a declarat avocatul.

De asemenea, acesta a precizat că suspectul a dat detalii cu privire la cum a săvârșit infracțiunile și că și-a recunoscut vina pentru că ”a cedat sub complexul avut de faptele săvârșite.”

Circulaţia rutieră pe strada Craiovei (DE70) din Caracal este duminică după-amiază afectată din cauza numărului mare de persoane adunate în faţa casei suspectului de omor Gheorghe Dincă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, pe sensul către Craiova, traficul se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ; pe sensul către Caracal, traficul este deviat pe centura municipiului.

″Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de persoane adunate în faţa casei suspectului de omor Gheorghe Dincă, circulaţia rutieră pe strada Craiovei (DE70) este la această oră afectată pe raza municipiului Caracal, astfel: pe sensul către Craiova, traficul se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ; pe sensul către Caracal, traficul este deviat pe centura municipiului″⁣, informează un comunicat.

Peste 300 de persoane s-au adunat duminică, în faţa casei lui Gheorghe Dincă, unde anchetatorii au continuat cercetările. În zonă se află şi numeroase forţe de ordine.

La faţa locului au venit şi rude ale celor două fete ucise.

Lângă poarta casei lui Gheorghe Dincă, oamenii au făcut un adevărat altar, unde au depus lumânări, candele, coroane de flori şi câteva jucării de pluş în memoria celor două fete – Alexandra şi Luiza. Pe una dintre coroane se află scris un mesaj emoţionant: ″Iartă-ne, Alexandra!″⁣.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza, a transmis avocatul acestuia.

”Da, este adevărat, a recunoscut”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă pentru Știrile ProTV.

De asemenea, Gheorghe Dincă i-a dus pe procurori la locul uneia dintre crime.

Bărbatul și-a recunoscut faptele în timp ce era, împreună cu procurorii, la casa sa din Caracal.