Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ludovic Orban cere demiterea de urgență a șefului ANAF

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Partidul Național Liberal a cerut, prin vocea preşedintelui său, Ludovic Orban, demiterea de urgență a președintelui ANAF pentru încălcarea în mod grosolan a libertății presei prin folosirea abuzivă a unei instituții a statului împotriva unei publicații de investigații, anunţă PNL, pe pagina sa de facebook.

   „Un astfel de comportament este intolerabil în orice țară care garantează drepturile și libertățile fundamentale. Nu putem considera drept o coincidență descinderea reprezentanților ANAF în redacția RISE Project, la câteva ore după anunțarea unor dezvăluiri despre președintele partidului de guvernământ, liderul PSD Liviu Dragnea. A tolera un astfel de comportament al unor instituții ale statului român înseamnă a tolera un precedent care aduce o gravă atingere valorilor democratice, respectiv de a ceda în favoarea abuzului din libertatea de exprimare garantată de Constituție„, spune Ludovic Orban, care, în numele liberalilor a mai solicitat demiterea reprezentanților ANAF responsabili de dispunerea acestei măsuri.

   Orban a mai spus, recent, că „este clar că PSD i-a mințit pe români si a câștigat alegerile cu un program, iar astăzi are cu totul al program, modificat peste noapte. PSD a arătat în 6 luni că nu mai are legitimitatea să conducă România, pentru că a folosit puterea ca să se răfuiască cu Justiția, să emită OUG 13, să își rezolve rivalitățile de clan din partid. Suntem împotriva celor mai multe dintre modificările introduse peste noapte, pe furiș, în programul de guvernare„.

   PNL va face „cea mai mare opoziție” față de impozitul pe cifra de afaceri, „care va băga în faliment multe firme„, respingând şi mărirea salariului minim la 2000 de lei, care, pretind liberalii, va duce la pierderea a 200-300 de mii de locuri de muncă. (foto: pagina facebook Ludovic Orban)

Ultimile din

Mergi la SUS