Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Lucrurile mărunte care te storc de bani. Iată cum poţi economisi

in Diverse de

Mâncatul în oraş, dependenţa de cafea sau cumpărăturile spontane sunt doar câteva dintre obiceiurile care au un impact major asupra bugetului lunar şi care te împiedică să economiseşti. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să economiseşti inteligent, adunate de pe internet: 

Foloseşte ambalaje sau cărţi vechi pentru ambalarea cadourilor.

Foloseşte o listă de cumpărături şi întreabă-te dacă ai nevoie neapărat de lucruri pe care te gândeşti să îl cumperi.- Un alt truc este să îţi organizezi 2 zile pe săptămână în care să nu cheltuieşti nici măcar un leu. Nu doar că vei economisi, dar acesta va deveni şi un obicei.- Ia-ţi cafeaua sau ceaiul de acasă într-un termos.

În ziua salariului, mută o parte din bani într-un alt cont. Vei reuşi să pui bani deoparte fără să îţi dai seama. – Fă o listă cu venitul şi toate cheltuielile. Aşa îţi vei da seama pe ce arunci bani inutil. – Fii atent la produsele pe care le ai în casă. S-ar putea ca multe să aibă încă garanţie şi le poţi înlocui gratuit. – Găteşte mai mult. Chiar şi preparatele simple pregătite acasă, precum granola, te pot scuti de cheltuieli.


Fă-ţi un orar cu zilele în care iei mâncare cu tine la birou şi cele în care mănânci la restaurant. Rezultatele te vor surprinde.

Ultimile din

Mergi la SUS