Lovitura la NASU TV! Radu Morar si colegii impiedicati sa-si tina emisiunile de catre „escrocul Paul Aalexandru Moraru”

in ExtraNews/Politic de

Asa cum a pacalit milioane de romani ca este farmacist si am aflat de curind ca nu este, tot asa, acest individ incearca sa pacaleasca o lume intreaga ca el este Presedinte al Consiliului de Administratie al NASUL TV.

De aproape 1 an de zile, ajutat de complici care vor ca Televiziunea Libera sa dispara, acest escroc umbla numai cu smecherii.

In acest moment, enervat la culme ca i-am platit Creanta de 79.000 de lei, prin executor judecatoresc, acest individ a determinat firma de paza COSEPA Security  INTL sa opreasca emisiunile tuturor colegilor mei si sa scrie minciuni pe post’ cum ca Radu Moraru a fost destituit ! Pai cum asa ? Eu sint Proprietarul majoritar, sint Administrator si Garant pentru libertatea tuturor colegilor mei !

In acest moment, Alexa, Nicoleta Savin, Gabriela Calitescu, Antoanela Lazarus, Ondine Ghergut, Daniel Roxin, Doru Maries, Catalin Baditoiu, Paul Iurea, Mihai Palsu, Grigore sau eu  personal sintem impiedicati de firma de paza COSEPA sa facem emisiuni. La ordinul lui Alxandru Paul Moraru !!! Avocatii nostri sint socati ! Cele 20 de procese intentate de escroc se intind cu termene pina anul viitor ! Ne-a hartuit toata vara folosind pe cineva de la Registrul Comertului. Voi produce probe in curind !

De fapt, escrocul Paul Aalexandru Moraru nu a dorit niciodata recuperarea Datoriei de 79.000 de lei ci sa puna laba pe NASUL TV si sa ne dea pe toti afara !

Iata ca aproape ca a reusit, si a avut si alti complici ! Doar ca Planul Mafiot a esuat total fiindca LUNI 9 Octombrie, prin Executor Judecatoresc, l-am eliminat pe escroc de la masa credala, platindu-i datoria ! Nu se astepta !!! Si in doar 3 zile a facut toate smecheriile posibile, penale, ajutat de Complici Importanti !

Voi face toate dezvaluirile, zi de zi ! Inclusiv o parte a presei a contribuit la acest Plan Pervers de Eliminare a Televiziunii Originale Nasul TV si inlocuirea cu niste falsuri !

Pe curind !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru