Lovitură dură dată fostului angajator de un şofer nemulţumit. A furat toate bateriile camioanelor firmei la care lucrase, ca să-şi recupereze salariul

in Diverse de

Un şofer din Buzău a furat opt acumulatori de la camioanele firmei unde lucrase, paralizând activitatea firmei respective, ca să-şi recupereze ceea ce el considera a fi o datorie financiară a patronului faţă de el.

Poliţiştii din Buzău l-au identificat rapid pe tânărul de 28 de ani.

Lovitură dură dată fostului angajator de un şofer nemulţumit

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că tânărul ar fi sustras opt acumulatori din autocamioane aparţinând unor buzoieni de 36, respectiv 41 de ani. Tânărul ar fi săvârşit faptele în timp ce autocamioanele erau staţionate într-o parcare amenajată, informează opiniabuzau.ro.

„În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că bănuitul a fost angajat al societăţii administrate de buzoianul de 41 de ani până la sfârşitul lunii octombrie a acestui an, dată la care şi-a depus demisia. Pe fondul unor neînţelegeri privind drepturile salariale, tânărul a sustras acumulatorii, considerând că ar reprezenta contravaloarea serviciilor prestate în calitate de angajat, servicii pentru care nu ar fi fost remunerat cores­punzător”, informează poliţiştii.

Prejudiciul, estimat de persoana vătămată la aproximativ 11.000 de lei, a fost recuperat în procent de 60%.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt ­ca­lificat iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Sursa: Observator.tv