Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Localitatea din România în care îți poți cumpăra o casă cu doar 2800 de euro. Are livadă cu pomi fructiferi si un teren de peste 7000 de mp

in Diverse de

Ireal cât costă o casă cu grădină, curte mare și livadă cu pomi fructiferi situată într-o comună din Olt, dacă ne gândim la prețurile locuințelor din marile orașe.

Proprietarul unei case cu 3 camere, care are curte mare, livadă și mai multe anexe, construită în 1995, situată în centrul satului Doba, din județul Olt, cere numai 2,800 de euro pe ea, preț care după ce că este extrem de mic, mai este și negociabil.

”Casa cu grădină, construită în 1995 din bolțari, situată în sat Doba, județul Olt, alcătuită din 3 camere, hol, terasă, anexe gospodărești, beci, curte mare, livadă cu pomi fructiferi, fântână, viţa de vie, curent electric 220/380V. Grădina 1827mp. Suprafața totală casă+gradină + teren arabil, în total 7200mp. Preț 2800 euro negociabil. Casa este situată în centrul satului”, este anunțul postat de proprietar pe OLX.

Satul din România în care o casă cu 2 camere se vinde cu 6.500 de euro. Are 600 de metri pătrați

În satul Stignița din comuna Poroina Mare, județul Mehedinți, o casă situată la strada principală poate fi cumpărată cu doar 6.500 de euro.

Și asta nu este tot! Casa are două camere, două holuri și o cămară, dar și bucătărie de vară/iarnă, grajd pentru animale și magazie de cereale.

Casa este amplasată pe 600 metri pătrați, cu apă curentă la robinet, scrie proprietarul.

Orașul din România în care o garsonieră se vinde cu doar 3500 de euro. Este la etajul 1
Garsoniera este situată la etajul 1 al unui bloc din Calafat, este nedecomandată și a fost construită între 1977 – 1990.

Ceea ce atrage atenția la anunțul postat pe olx este, însă, prețul foarte mic cu care proprietarul vrea să vândă imobilul, respectiv 3.500 de euro.

Ultimile din

Mergi la SUS