Liviu Dragnea, viața după gratii! DETALII incredibile și neștiute din închisoare. Ce face fostul șef al PSD în spatele gratiilor…

in Diverse de

La fel ca în cazul multor deținuți, până de curând, nu se cunoșteau multe detalii despre viața lui Liviu Dragnea de după gratii. Acum, se pare că cineva a decis să le răspândească în presă.

Pornind de la o sursă apropiată de subiect, cei de le Realitatea au publicat o serie de picanterii referitoare la activitatea fostului lider PSD în închisoare. Din câte se pare, Dragnea s-a adaptat la viața de pușcăriaș și evită conflictul cu alte persoane. S-a angajat și, cu un pic de noroc, ar putea să revină în libertatea înaintea termenului de 3 ani și șase luni.

Dragnea nu face valuri după gratii, ci este cât se poate de discret. La fel ca alți deținuți de la Penitenciarul Rahova, bărbatul se bucură de o mâncare decentă pe care nu o refuză niciodată, are magazin, televizor, biserică, sala și terenuri de sport. În contextul în care merge la muncă în fiecare zi, singurul lucru care îi lipsește este libertatea efectivă și interacțiunea cu apropiații din anturajul său de PSD-iști.

Conform sursei citate de Realitatea, Dragnea nu încearcă să tragă sfori pentru a fi privilegiat în închisoare. Trăiești în aceleași condiții ca orice alt individ. Din câte se pare, a învățat ce înseamnă să nu mai fii un om liber și se descursă surprinzător de bine din pielea unui deținut de drept comun.

La Rahova, după ce a ieșit din perioada de carantină, PSD-istul s-a angajat la service-ul de mașini al unității. El merge la muncă în fiecare zi, de luni până vineri și lucrează opt ore pe zi. Nu ia bani pentru asta, dar fiecare lună lucrate, îi reduce sentința cu 7-10 zile. Printre activitățile pe care le întreprinde acolo, bărbatul repară mașinile din parcul auto al unității corecționale. Deși se îmbracă în haine civile, nu este ostentativ la niciun nivel, ci încearcă să fie cât se poate de discret.

După gratii, Liviu Dragnea are dreptul de a cumpăra de la magazinul pușcăriei produse în limita a trei sferturi din valoarea salariului minim brut pe economie, adică în jur de 1.500 de lei pe lună. Se pare că stă singur într-o celulă zugrăvită cu puțin timp înainte să-l găzduiască pe el și primește vizite săptămânal, în general de la iubita sa – Irina Tănase și fiul său – Valentin Dragnea.