Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liviu Dragnea: Nu am transferat bani, nu am făcut afaceri în Brazilia. Nu am fost chemat la DNA, am aflat de această anchetă ca și dumneavoastră.

in Politic de

„Nu am transferat bani în Brazilia, sau în alte țări. Nu am făcut afaceri în Brazilia și nici în alte țări”, a declarat luni, președintele PSD, Liviu Dragnea, referindu-se la anchetele Rise Project, adăugând că nu a fost chemat la DNA. Anterior, duminică seara, el a afirmat la postul RTV că „totul pleacă de la omul de afaceri George Soros”.

Declarații Liviu Dragnea după ieșirea de astăzi de la ședința Coaliției:

-Această ciorbă s-a reîncălzit, că nu mai are niciun gust. Se vorbește de 12 ani. Nu sunt nici în fața, nici în spatele acestei societăți. În ceea ce privește acele hârtii, pentru că nu este un document pe care îl flutura prin Teleorman, o persoană influentă, Nițulescu. Este scris după dictare. Să fie oficial, o instituție a statului trebuie să și-l însușească. Am înțeles că nu este un document al unei structurii. Este o anonimă.

-Am avut îndrăzneala să merg în alte țări. Nu am transferat bani în Brazilia, sau în alte țări. Nu am făcut afaceri în Brazilia și nici în alte țări. Am fost în niște sate pescărești pentru că am acest hobby. Nu am fost în niciun club

-Eu nu am fost chemat la DNA. Am aflat de această ancheta ca și dvs.

– Cu privire la informațiile apărute în presă despre relația dintre el și Tăriceanu, Dragnea afirmă că sunt niște minciuni scrise de niște prosti. În 2005 eram președintele consiliului județean. Nici nu-l cunoșteam. (…) Am strâns 80 de mii de semnături am luat împrumut, pentru a debloca județul, pentru că alianța DA nu a vrut să ne dea bani. Dacă în asta consta realtia mea cu Tăriceanu, a început prost. Acum este bună.

Anterior, președintele PSD Liviu Dragnea afirmase duminică seara, la postul RTV, că nu are nicio afacere în Brazilia sau în altă țară și că nu are nicio legătură cu ancheta DNA, susținând că „totul pleacă de la omul de afaceri George Soros”.

Potrivit acestuia, „s-au amestecat informații cu minciuni și adevărul s-a denaturat foarte mult”.

„O să o iau inginerește. Nu am nicio afacere în Brazilia, nu am afaceri în nici-o altă țară. N-am dus bani în Brazilia, n-am transferat bani în Brazilia, n-am transferat bani în nicio altă țară. Declarația mea de avere este foarte clară”, a declarat Dragnea duminică, la Romania TV.

Ultimile din

Mergi la SUS