Liviu Dragnea, IRONIZAT de presa germană: Ar putea urmări activitatea Guvernului la “televizorul din celulă”

in ExtraNews de

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este protagonistul unui articol publicat de revista germană “Cicero”, care îl consideră autorul moral și beneficiarul ordonanțelor privind modificarea Codurilor Penale.

Cel care a scris articolul a vorbit despre situația tensionată din România, care a făcut mii de oameni să iasă în stradă pentru a protesta împotriva guvernului, la puțin timp după ce PSD a câștigat alegerile parlamentare. De asemenea, acesta îl ironizează pe Dragnea spunând că ar putea urmări activitatea guvernului și la “televizorul din celulă”.

“Liviu Dragnea este autorul moral al controversatei ordonanțe de urgență care pare croită pe măsura președintelui Camerei Deputaților. El trebuie să își asume acum responsabilitatea pentru situația precară în care se află Guvernul Grindeanu”, relatează publicația germană, potrivit stiripesurse.ro.

În articol se vorbește despre faptul că actualul lider PSD, inginer de 54 de ani, a ajuns în cei 20 de ani de politică la o “avere considerabilă”.

De asemenea, articolul pune accentul pe faptul că Liviu Dragnea a fost suspectat de mai multe ori de corupție, însă a reușit să scape în anul 2016, când a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudă electorală.